Παπαθανασίου: «Δεν είναι εύκολο να πεις ότι θα κουρέψω τα δάνεια» - iefimerida.gr

Παπαθανασίου: «Δεν είναι εύκολο να πεις ότι θα κουρέψω τα δάνεια»

Παπαθανασίου: «Δεν είναι εύκολο να πεις ότι θα κουρέψω τα δάνεια»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συγχωνεύσεις και αποκρατικοποιήσεις θα προχωρήσει η Νέα Δημοκρατία αν αναλάβει την εξουσία υποστήριξε ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Παπαθανασίου ενώ αναφερόμενος στα δάνεια που έχουν πάρει οι πολίτες από τις τράπεζες, είπε ότι «δεν είναι εύκολο να πεις ότι θα κουρέψω τα δάνεια».

Ο Γιάννης Παπαθανασίου μιλώντας στο Σκάι σημείωσε ότι οι βασικοί τομείς με τους οποίους θα ασχοληθεί η ΝΔ είναι η ανάπτυξη και η καταπολέμηση της ανεργίας και της λαθρομετανάστευσης, αλλά με χρονικό ορίζοντα.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών πάντως, παραδέχτηκε ότι η ΝΔ δεν τα κατάφερε στο θέμα μείωσης του κράτους ενώ αναφερόμενος στην εξεταστική επιτροπή για τη διόγκωση του ελλείμματος, είπε ότι αυτοεξευτελίστηκαν οι ίδιοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάζοντας το προσκλητήριο πανστρατιάς που απύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς σε όλες τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς και αν αυτό απευθύνεται στη Ντόρα Μπακογιάννη, είπε ότι αυτά είναι ζητήματα που ρυθμίζουν οι αρχηγοί, αλλά μπορεί να συμμετάσχει «οποίος συμφωνεί στη στρατηγική αυτή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ