Η στιγμή που ο Κοτζιάς κάνει... «πλοπ» προσπαθώντας να διασκεδάσει κοριτσάκι στη Σμύρνη [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που ο Κοτζιάς κάνει... «πλοπ» προσπαθώντας να διασκεδάσει κοριτσάκι στη Σμύρνη [βίντεο]

Ο Νίκος Κοτζιάς προσπαθεί να διασκεδάσει κοριτσάκι στη Σμύρνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν ο Νίκος Κοτζιάς, στη βόλτα που έκανε με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην παραλία της Σμύρνης, έπειτα από τα εγκαίνια του ελληνικού προξενείου.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών προσπάθησε να διασκεδάσει ένα κοριτσάκι και δεν δίστασε να επιστρατεύσει ένα... κλασικό κόλπο για μωρά.

Ο κ. Κοτζιάς πλησίασε τον πατέρα της μικρής, που την κρατούσε στην αγκαλιά του, και τον ρώτησε πως την λένε. Ο Ελληνας υπουργός της χάιδεψε τα μαλλιά, ενώ μετά έβαλε το δάχτυλό του στο στόμα και έκανε... «πλοπ», αν και φάνηκε να το διασκεδάζει περισσότερο ο ίδιος παρά το κοριτσάκι. Ο κ. Τσαβούσογλου πάντως προτίμησε διαφορετική... προσέγγιση και έκανε χειροφίλημα στη μικρή.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 3:40 του βίντεο

Διάθεση να αστειευτούν είχαν και νωρίτερα οι δύο υπουργοί Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του ελληνικού προξενείου. Την ίδια ώρα, πάνω από τη Σμύρνη έκαναν χαμηλές πτήσεις τουρκικά μαχητικά, και ο εκκωφαντικός θόρυβος κάποια στιγμή κάλυπτε τις δηλώσεις τους.

Κάποια στιγμή, ο κ. Κοτζιάς έδειξε προς τα πάνω με το χέρι του στον κ. Τσαβούσογλου και εκείνος του απάντησε γελώντας «Δεν είσαι εσύ ο στόχος τους, μην ανησυχείς» και ο Ελληνας υπουργός αποκρίθηκε γελώντας «Νόμιζα πως είναι από την ελληνική αεροπορία».

Δείτε το στιγμιότυπο στο 0:50 του βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ