Times: Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ θα γλιτώσει και από τις κατηγορίες για βιασμό; - iefimerida.gr

Times: Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ θα γλιτώσει και από τις κατηγορίες για βιασμό;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια προκαταρκτική εξέταση για βιασμό και σεξουαλική επίθεση άνοιξε στις 27 Αυγούστου εναντίον του διάσημου γάλλου ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ.


Οι κυριακάτικοι Times αναφέρθηκαν σε αυτή τη νέα κατηγορία εναντίον του γάλλου σταρ.


«Έφυγε από το σπίτι στα 12, έκανε φυλακή, υπήρξε αλκοολικός, έπαθε έμφραγμα, έπαιξε σε πάνω από 200 ταινίες. Αν χτυπήσει κάποιος στο Google το ερώτημα «Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ είναι ακόμη ζωντανός;» θα έχει περίπου 8 εκατομμύρια απαντήσεις.
Ο γάλλος ηθοποιός έζησε μια υπέροχη ζωή, αλλά το πιο υπέροχο μάλλον στην περίπτωσή του είναι ότι έφτασε τα 69 χρόνια
», γράφουν οι The Sunday Times στην έκδοση της 2ας Σεπτεμβρίου.


«Αν το αλκοόλ και το τσιγάρο δεν τον σκότωσαν, οι μηχανές θα μπορούσαν να το είχαν κάνει», γράφει η βρετανική εφημερίδα, η οποία αναφέρει τα δεκάδες τροχαία που έπαθε ο Ντεπαρντιέ «με πολύ περισσότερο αλκοόλ στο αίμα από το επιτρεπόμενο όριο».


Κλείνοντας μάλιστα το πορτρέτο του γάλλου, η βρετανική εφημερίδα υπενθυμίζει ότι «ούρησε στο διάδρομο ενός αεροπλάνου που πήγαινε Παρίσι-Δουβλίνο, το 2011».


«Τίποτα στην άθλια συμπεριφορά του δεν χάλασε την εικόνα του, ακόμη κι όταν έβρισε τη Γαλλία ότι είναι «χώρα ηλιθίων» ενώ στη συνέχεια πήρε τη ρωσική υπηκοότητα, το 2013. Ωστόσο, τώρα κινδυνεύει να έχει σοβαρά προβλήματα», υπογραμμίζει το δημοσίευμα, με αφορμή τις κατηγορίες για βιασμό μιας 22χρονης ηθοποιού, κόρης φίλων του.


Ο ίδιος ο Ντεπαρντιέ αρνείται τα γεγονότα ενώ οι δικηγόροι του υποστηρίζουν πως «είναι πεπεισμένος ότι θα αθωωθεί».


«Δεν είναι η πρώτη φορά που η περίπτωση των βιασμών απασχολεί», αναφέρουν οι The Sunday Times και θυμίζουν μια συνέντευξη του ηθοποιού που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Time το 1991. Εκεί το περιοδικό έγραφε ότι ο Ντεπαρντιέ είχε πάρει μέρος σε βιασμούς όταν ήταν μικρός. Το θέμα είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις εκείνη την εποχή. «Ο Ντεπαρντιέ τα αρνήθηκε όλα, λέγοντας ότι ήταν λάθος μετάφραση και ότι ο ίδιος είχε πει πως ήταν παρών σε βιασμούς. Θα μπορέσει κι αυτή τη φορά να αποδιώξει τόσο εύκολα τις κατηγορίες εναντίον του;» διερωτάται, ενοχλημένη, η βρετανική εφημερίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζεραρ Ντεπαρντιε βιασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ