H 7χρονη κόρη της Βικτόρια Μπέκαμ φορά τακούνια και βάφεται – Αλλά υπό έναν όρο [εικόνες] - iefimerida.gr

H 7χρονη κόρη της Βικτόρια Μπέκαμ φορά τακούνια και βάφεται – Αλλά υπό έναν όρο [εικόνες]

Η Βικτόρια Μπέκαμ με την κόρη της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χάρπερ Μπέκαμ, ακολουθεί κυριολεκτικά τα βήματα της μητέρας της, Βικτόριας και φορά τακούνια από την ηλικία των 3 ετών.

Αλλά μόλις τώρα, η μητέρα της αποκάλυψε πως υπάρχει ένας αυστηρός κανόνας τον οποίο πρέπει να ακολουθεί η μικρή της κόρη. Μιλώντας στην βρετανική Vogue, η Βικτόρια παραδέχτηκε: «Ήταν σε θέση να περπατά με πλατφόρμες Alaia από τότε που ήταν 3 ετών, αλλά μόνο στο σπίτι – δεν της επιτρέπω ποτέ να βγει από το σπίτι με τακούνια. Όπως και το μέικ απ».

Και πρόσθεσε: «Από την μία πλευρά είναι κοριτσάκι, αλλά από την άλλη έχει τρία μεγαλύτερα αδέρφια και θέλει να τρέχει και να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν φοβάται μήπως πέσει. Είναι σίγουρη για τον εαυτό της. Θα μπορούσε να είναι το μυαλό της οικογένειας. Θέλει να γίνει εφευρέτης».

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 3, 2018 at 9:29am PDT

Η Βικτόρια Μπέκαμ είναι στο εξώφυλλο του τελευταίο τεύχους της Vogue που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή. Μια φωτογραφία του εξωφύλλου δείχνει το πρώην μέλος των Spice Girls πλαισιωμένο από τα τέσσερα παιδιά της και το σκύλο τους, τον Όλιβερ. Ο σύζυγος της Βικτόρια δεν εμφανίζεται στο εξώφυλλο, αν και φιλοξενείται στο άρθρο του περιοδικού.

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 3, 2018 at 9:33am PDT

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Aug 23, 2018 at 1:46pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ