Ο Κουβέλης για τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ - iefimerida.gr

Ο Κουβέλης για τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ

Φώτης Κουβέλης/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άμεση αναστολή των κινητοποιήσεων των ναυτεργατών κι επιστροφή στις δουλειές τους, αποφάσισε η ΠΝΟ, η οποία συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης.


Η απόφαση, η οποία ελήφθη με πλειοψηφία 10 - 4, έχει άμεση εφαρμογή, γεγονός που σημαίνει ότι τα πληρώματα θα πρέπει να επανδρώσουν το ταχύτερο τα πλοία και αυτά να ξεκινήσουν εκ νέου τα δρομολόγια τους από και προς τα νησιά.

«Η συμφωνία που επήλθε μετά από συλλογικές διαπραγματεύσεις μεταξύ της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας για αύξηση των αποδοχών των ναυτικών αποτελεί τη δημοκρατική πραγματικότητα για τα κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων στο χώρο της Ναυτιλίας και αναδεικνύει τη σημαντικότητα τόσο του θεσμού των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων όσο και των Συλλογικών», αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης με αφορμή τη λήξη της απεργίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώτης Κουβέλης ΠΝΟ Απεργία λήξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ