Το ΠΑΜΕ τρολάρει με Βουγιουκλάκη τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για μισθούς και συμβάσεις - iefimerida.gr

Το ΠΑΜΕ τρολάρει με Βουγιουκλάκη τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για μισθούς και συμβάσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση «στα ψέματα και τις απάτες της κυβέρνησης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, γύρω από την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και τις αυξήσεις στους κλαδικούς μισθούς δίνει το ΠΑΜΕ μέσα από ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Το ΠΑΜΕ επέλεξε την διάσημη σκηνή από την ταινία «Μοντέρνα Σταχτοπούτα», όπου η Αλίκη Βουγιουκλάκη ενθουσιασμένη από την πρόσληψη και το μισθό της, τηλεφωνεί στον μπακάλη της γειτονιάς, τον «κυρ Στέφανο» για να κάνει παραγγελία.

Εδώ όμως οι σκηνές που της μιλάει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, έχουν αντικατασταθεί από διάφορες εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, της Έφης Αχτσιόγλου και άλλων υπουργών για τις συλλογικές συμβάσεις ή τον κατώτατο μισθό.

«Η κυβέρνηση τάζει φύκια και μεταξωτές κορδέλες. Η πραγματικότητα βρίσκεται στην κατάσταση που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στους κλάδους και στους χώρους δουλειάς, με την πανσπερμία εργασιακών σχέσεων, με τους χιλιάδες ενοικιαζόμενους εργάτες, τους χιλιάδες εργαζόμενους που πληρώνονται με τους άθλιους μισθούς των προγραμμάτων απασχόλησης, με τα στοιχεία που αναφέρουν πως ο μισθός για 3 στους 10 εργαζόμενους βρίσκεται κάτω από 400 ευρώ μεικτά», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΜΕ τρολάρει μισθοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ