Στη «Νonna» στου Ψυρρή τρως όπως στο σπίτι της γιαγιάς σου [εικόνες] - iefimerida.gr

Στη «Νonna» στου Ψυρρή τρως όπως στο σπίτι της γιαγιάς σου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μαγαζί που μοιάζει με αυλή, που μυρίζει σπιτικό φαγητό κι αποπνέει αγάπη δεν μπορεί παρά να μην γίνει στέκι.

Αυτό πίστευε πάντα η Λιάνκα Κάρμη κι έτσι άνοιξε την «Νonna» στου Ψυρρή.

Η ίδια είναι από τη Ζάκυνθο και «nonna» στην τοπική διάλεκτο σημαίνει γιαγιά. Κι όπως η δική μας γιαγιά μας μαγειρεύει νόστιμα, με αγάπη και χωρίς βιασύνη, έτσι ακριβώς κάνει και η Λιάνκα.

Κι επειδή στο σπίτι της γιαγιάς είναι όλοι καλοδεχούμενοι, εδώ οι κουρασμένοι μπορούν να φάνε να καρδαμώσουν, τα ζευγαράκια να δειπνήσουν ρομαντικά, ο μόνος του να μην τραβάει τα βλέμματα, ο φοιτητής να μην ξοδέψει μια περιουσία, οι μεγάλες παρέες να χωρέσουν σε μοναστηριακό τραπέζι, οι παραδοσιακοί να βρουν ελληνικά μαγειρευτά και μεζέδες και οι χορτοφάγοι να μην χρειαστεί να εξηγούν πως η χορτοφαγία δεν είναι μόνο μπαμπού και ρίζες και έτσι όλοι μαζί να μπορούν να περάσουν καλά και να χορτάσουν, πίνοντας βιολογικό κρασί, πιστοποιημένο και βραβευμένο στο Βερολίνο!

Γνωρίστε τους χώρους και τις γεύσεις του «Νοnna», στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NONNA Ψυρρή ΙΛΙΑΝΚΑ ΚΑΡΜΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ