H Σίντι Κρόφορντ με την τοπ τάση της σεζόν στους δρόμους της Νέας Υόρκης [εικόνες] - iefimerida.gr

H Σίντι Κρόφορντ με την τοπ τάση της σεζόν στους δρόμους της Νέας Υόρκης [εικόνες]

Η Σίντι Κρόφορντ/ Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Δεύτερα 3 Σεπτεμβρίου, η Κάια Γκέρμπερ έκλεισε τα 17 της χρόνια.

Τα βήματά της δείχνουν ότι βαδίζει στα χνάρια της μητέρας της. Εξώφυλλα, φωτογραφίσεις για καμπάνιες κορυφαίων οίκων μόδας, συμμετοχή σε επιδείξεις, επιδραστικότητα στα social media. Προς το παρόν, όμως, η καριέρα της δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε στο ελάχιστο με την καριέρα της μητέρας της, Σίντι.

Η Σίντι Κρόφορντ είναι μια superstar του μόντελιγκ που έζησε την απόλυτη δόξα σε μια εποχή που διψούσε για αστέρια. Πλέον, είναι λίγες οι παρουσίες που έρχονται για να μείνουν. Ανάβουν σαν αστέρια στον ουρανό της βιομηχανίας του θεάματος και πέφτουν λίγο μετά.

Η Σίντι Κρόφορντ πλέον κάνει πολύ επιλεκτικές συνεργασίες και ούσα αφοσιωμένη στην οικογενειακή ζωή, δεν επιζητά τα φωτογραφικά φλας.Αυτά την κυνηγούν και δεν την χορταίνουν. Ξέρει πολύ καλά ότι εύκολα «καίγεσαι» από την υπερπροβολή. Μια συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσει και η κόρη της αν θέλει να προχωρήσει και να χτίσει μια καριέρα με διάρκεια.

Στο σπίτι του Ράντι Γκέρμπερ και της Σίντι Κρόφορντ έχουνε γιορτή. Τα γενέθλια της Κάια Γκέρμπερ ήταν η τέλεια ευκαιρία για οικογενειακό shopping. H Σίντι Κρόφορντ απαθανατίστηκε στους δρόμους της Nέας Υόρκης με τον σύζυγό της και safari chic look. Kάθε της εμφάνιση μας δίνει μια υπέροχη στιλιστική ιδέα.

Δείτε την εμφάνιση της Σίντι Κρόφορντ, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σίντι Κρόφορντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ