«Μόσχα, Κρεμλίνο, Πούτιν»: Εβδομαδιαία εκπομπή για τα κατορθώματα του προέδρου στην κρατική τηλεόραση [βίντεο]

Την ίδια ημέρα που χιλιάδες Ρώσοι διαδήλωσαν στην Κόκκινη Πλατεία κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, που προκάλεσε την πτώση της δημοτικότητας του Βλαντιμίρ Πούτιν, η κρατική τηλεόραση άρχισε να προβάλει εβδομαδιαία εκπομπή για τα κατορθώματά του.

«Μόσχα. Κρεμλίνο. Πούτιν», είναι ο τίτλος της εκπομπής του Rossiya 1, που προβάλει τις δραστηριότητες του Πούτιν κάθε εβδομάδες. Στην πρεμιέρα, εκθειάστηκε η φυσική κατάσταση του Ρώσου προέδρου και η αγάπη του για τα παιδιά, ενώ ο εκπρόσωπος του Πούτιν αστειεύτηκε ότι ακόμη και τα... άγρια ζώα τον φοβούνται.

Οσο για τις διαδηλώσεις, δεν ειπώθηκε λέξη, παρά μόνο επισημάνθηκε η επιθυμία του Πούτιν να αναλάβει την ευθύνη για τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

«Οταν ο Πούτιν μιλά σε κάποια μητέρα, ή κοιτάζει ένα παιδί, είναι ξεκάθαρο πόσο αγαπά τα παιδιά. Εχει μια ανθρώπινη, ειλικρινή αντιμετώπιση απέναντί τους», επισήμανε κάποια στιγμή ο παρουσιαστής, Βλαντιμίρ Σολόβιεφ. Ο Ντιμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου και καλεσμένος στην εκπομπή, έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο πρόεδρος δεν αγαπά μόνο τα παιδιά, αλλά τους ανθρώπους γενικά.

Η εκπομπή περιελάμβανε και πλάνα από τις πρόσφατες διακοπές του Πούτιν στη Σιβηρία. «Είναι η άγρια φύση. Υπάρχουν αρκούδες εκεί. Οι σωματοφύλακες ήταν κατάλληλα οπλισμένοι, για κάθε περίπτωση. Αν και, αν μια αρκούδα δει τον Πούτιν, δεν είναι ηλίθια, θα συμπεριφερθεί κατάλληλα», αστειεύτηκε ο Πεσκόφ.

Πηγή: Guardian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βλάντιμιρ Πούτιν εκπομπή Κρεμλίνο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ