Βύρων, το λαμπραντόρ που βάζει πλυντήριο και πάει σούπερ-μάρκετ! [βίντεο] - iefimerida.gr

Βύρων, το λαμπραντόρ που βάζει πλυντήριο και πάει σούπερ-μάρκετ! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζωή και την πολύτιμη βοήθειά του προσφέρει ένα λαμπραντόρ στην βρετανίδα ιδιοκτήτριά του, η οποία πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και πραγματικά δεν θα μπορούσε να εξυπηρετήσει ούτε τις βασικές της ανάγκες αν δεν είχε δίπλα της, συμπαραστάτη και βοηθό της τον πανέμορφο και πανέξυπνο σκύλο της!

Η συνταξιούχος δασκάλα Κέιτ Κρος, πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και συγκεκριμένα από το σύνδρομο Ehlers Danlos. Λόγω αυτής της πάθησης οι αρθρώσεις της είναι εξαιρετικά αδύναμες, τόσο που ακόμη και απλά καθημερινά πράγματα, δεδομένα για τους υπόλοιπους, για αυτήν μοιάζουν αδύνατα.

Όταν της διαγνώσθηκε αυτή η σπάνια ασθένεια, πίστεψε ότι η ζωή της έχει τελειώσει... Ωσπου γνώρισε τον Βύρωνα, το πανέμορφο και ειδικά εκπαιδευμένο λαμπραντόρ.

Ο Βύρωνας έχει εκπαιδευτεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Canine Partners» του Σάσεξ , ο οποίος εκπαιδεύει το σκύλο ανάλογα με τη πάθηση του ασθενή.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που σηκώνεται το πρώι από το κρεβάτι της η Κέιτ, ο Βύρων είναι πάντα εκεί δίπλα της αγέρωχος συμπαραστάτης αλλά και πολύτιμος βοηθός της.

Ανοίγει την πόρτα του ψυγείου, βγάζει το γάλα, «ετοιμάζει» το δικό του πρωινό, βάζει πλυντήριο, συνοδεύει και την Κέιτ στο σούπερ - μάρκετ όταν αυτό χρειάζεται!

Πέρα από τη συντροφιά λοιπόν και την όποια ασφάλεια μπορεί να προσφέρει ένας σκύλος, μπορεί για ορισμένους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη, να αποδειχτεί και ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να επιβιώσουν...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ