Οι Dolce & Gabbana θόλωσαν από τη ζήλια τους με το νυφικό της Κιάρα Φεράνι και έσταξαν φαρμάκι [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι Dolce & Gabbana θόλωσαν από τη ζήλια τους με το νυφικό της Κιάρα Φεράνι και έσταξαν φαρμάκι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξανά στο προσκήνιο βρίσκεται ο Stefano Gabbana μετά τα «εκφοβιστικά» σχόλια που έκανε σχετικά με την στιλιστική επιλογή της διάσημης Ιταλίδας μπλόγκερ Κιάρα Φεράνι.

Η Φεράνι παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, στη Σικελία το Σαββατοκύριακο, φορώντας όχι ένα αλλά τρία νυφικά από τον οίκο Christian Dior.

Ο Stefano Gabbana μάλλον τσατίστηκε που επέλεξε τον γαλλικό οίκο και όχι τον δικό του.

Αλλά ο Ιταλός σχεδιαστής, προφανώς δεν χάρηκε με την επιλογή της αυτή, τα οποία χαρακτήρισε «φτηνιάρικα» στην πιο πρόσφατη προσβολή του.

A post shared by Carlo Mengucci (@carlomengucci) on Sep 2, 2018 at 6:49am PDT

Οι χρήστες του Instagram ξαφνιάστηκαν και ισχυρίστηκαν πως ο επικεφαλής του οίκου D &G θα έπρεπε να «ντρέπεται» για τις παρατηρήσεις του. Κάποιος έγραψε: «Πότε έγινες νταής;» με άλλους να προσθέτουν πως οι παρατηρήσεις του ήταν «φθηνές».

A post shared by Gilda Ambrosio (@gildaambrosio) on Sep 1, 2018 at 10:39am PDT

Το σχόλιο του Gabbana εμφανίστηκε κάτω από μια φωτογραφία στην σελίδα του Instagram του Harper’s Bazaar και προσέλκυσε δεκάδες απαντήσεις από έξαλλους οπαδούς.

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Sep 1, 2018 at 10:56am PDT

Τα φορέματα υψηλής ραπτικής της Φεράνι δημιουργήθηκαν από την Μαρία Γκράτσια Κιούρι, και κόστισαν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Sep 2, 2018 at 9:29am PDT

Η Ιταλίδα μπλόγκερ παντρεύτηκε τον ράπερ Φερέζ σε μια πολύ πλούσια τελετή στη Σικελία το Σάββατο.

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Sep 2, 2018 at 3:37am PDT

Η 31χρονη Κιάρα, που περνά το χρόνο της μεταξύ Ιταλίας και Λος Άντζελες, φόρεσε τρεις νυφικές δημιουργίες του οίκου Dior την ημέρα του γάμου της, συμπεριλαμβανομένου ενός εκπληκτικού ιβουάρ νυφικού με ένα δαντελένιο μπούστο και μια μακριά σατέν τουτού, το οποίο συνόδευσε με ένα μακρύ πέπλο.

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Sep 1, 2018 at 12:52pm PDT

Το δεύτερο φόρεμα που επέλεξε η μπλόγκερ μόδας, με πάνω από 14 εκατομμύρια οπαδούς, ήταν ένα νυφικό στο χρώμα του δέρματος που θύμιζε παραμύθι, με κεντημένες λεπτομέρειες και μία μακριά τουτού φούστα.

Ποστάροντας στο Instagram, η Κιάρα εξήγησε πως το χειροποίητο νυφικό της είχε στίχους από ένα τραγούδι που έγραψε ο Φέντεζ γι’ αυτήν όταν της έκανε πρόταση γάμου, καθώς και σύμβολα της σχέσης τους.

A post shared by Carlo Mengucci (@carlomengucci) on Sep 1, 2018 at 3:04pm PDT

Για την τελευταία της νυφική εμφάνιση, η μπλόγκερ άλλαξε την μακριά φούστα με μία μικρότερη σε μήκος, για μια πιο χαλαρή βραδινή εμφάνιση.

A post shared by Carlo Mengucci (@carlomengucci) on Sep 2, 2018 at 6:49am PDT


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ