Νέο Kia Ceed: εκκίνηση από τις 16.890 ευρώ - iefimerida.gr

Νέο Kia Ceed: εκκίνηση από τις 16.890 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καινούργιο Kia Ceed, είναι πλέον διαθέσιμο και στη χώρα μας και η η γκάμα του ξεκινά από τον ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο βενζίνης των 1.400 κυβικών, των 100 ίππων και των 16.890 ευρώ ως βάση.

Από κει και πάνω υπάρχει ο 3κύλινδρος χιλιάρης turbo των 120 ίππων καθώς και ο τετρακύλίνδρος, επίσης turbο των 1.400 κυβικών και των 140 ίππων.

Oι diesel είναι η έκδοση των 115 ίππων του 1.600 CRDi με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων και η πιο ισχυρή των 136 ίππων.

Νέο Kia Ceed: εκκίνηση από τις 16.890 ευρώ | iefimerida.gr 0

Η βασική έκδοση εξοπλισμού Inmotion περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων το ενεργητικό σύστημα ασφάλειας με αυτόνομο φρενάρισμα, διατήρησης λωρίδας, προειδοποίησης μετωπικής σύγκρουσης, φώτα ημέρας LED, υπολογιστής ταξιδιού με οθόνη LCD 3,5”, Bluetooth, κ.α.

Νέο Kia Ceed: εκκίνηση από τις 16.890 ευρώ | iefimerida.gr 1

Στην Uptown είναι επιπλέον στάνταρ οι ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών, η κάμερα οπισθοπορείας με έγχρωμη απεικόνιση, η έγχρωμη οθόνη αφής των 7,0 ιντσών, η σύνδεση Apple Carplay & Android Auto, το δερμάτινο τιμόνι κ.λπ.

Νέο Kia Ceed: εκκίνηση από τις 16.890 ευρώ | iefimerida.gr 2

Στην Premium προστίθενται μεταξύ άλλων οι ζάντες αλουμινίου 17”, ο αυτόματος κλιματισμός, τα πίσω φώτα LED, το σαλόνι δέρμα/ύφασμα κ.λπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Kia Ceed
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ