«Τι συμβαίνει με το μουστάκι;» -Η MAC αρνείται το photoshop στην τριχοφυΐα προσώπου και το αποτέλεσμα διχάζει [εικόνα] - iefimerida.gr

«Τι συμβαίνει με το μουστάκι;» -Η MAC αρνείται το photoshop στην τριχοφυΐα προσώπου και το αποτέλεσμα διχάζει [εικόνα]

Γυναικεία χείλη/Φωτογραφία Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Pretty hurts τραγουδούσε στη ομώνυμη επιτυχία της η Beyonce και σίγουρα κάτι ήξερε.

Τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς απαιτούν από τις γυναίκες (όσες τα ακολουθούν πιστά) όλο και περισσότερα. Διαφημίσεις, ediotorials, beauty campaigns και φυσικά αμέτρητες φωτογραφίες που κυκλοφορούν αδιάκοπα στα social media διαμορφώνουν το μοντέλο γυναίκας που οι περισσότερες παλεύουν να ακολουθήσουν.

Οι γυναίκες παρουσιάζονται εντελώς αψεγάδιαστες. Ένα μοντέλο που φαίνεται να έχει εμμονή με την τελειότητα και ασκεί τεράστια πίεση και στρες στις νέες κοπέλες. H επιρροή που ασκούν αυτές οι εικόνες τεράστια και απλά κορίτσια της διπλανή πόρτας ή ακόμα και έφηβες επεμβαίνουν στην εμφάνιση τους κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν των σταρ του Instagram όπως η Κιμ Καρντάσιαν.

Έτσι, ήταν λογικό αυτές οι φωτογραφίες να προκαλέσουν αίσθηση.

Δείτε τις φωτογραφίες της Mac που δίχασαν το διαδίκτυο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μακιγάζ φωτογραφίες τρίχες μουστάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ