Ενας bon vivant: Ο Πάνος Μουζουράκης ποζάρει για το πρώτο του διεθνές εξώφυλλο [εικόνα] - iefimerida.gr

Ενας bon vivant: Ο Πάνος Μουζουράκης ποζάρει για το πρώτο του διεθνές εξώφυλλο [εικόνα]

O Πάνος Μουζουράκης στο The Voice
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πάνος Μουζουράκης μόλις έγινε εξώφυλλο στο εξωτερικό και η ανάρτησή του στο Instagram δείχνει πόσο ενθουσιασμένος είναι!

Ο Ελληνας μουσικός αποφάσισε να μετακομίσει στην Καλιφόρνια για να ανοίξει τα φτερά του και να δοκιμάσει την τύχη του στην αγορά της Αμερικής.

Ο Πάνος Μουζουράκης με αφορμή την συμμετοχή του στο «Mamma Mia», έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στο περιοδικό «Sirk magazine».

Το ξένο περιοδικό τον παρουσιάζει ως πολυτάλαντο. Ο Ελληνας που συμμετείχε στην ταινία «Mamma Mia», ο κριτής του ελληνικού «Τhe Voice», γνωστός τραγουδιστής στη χώρα του και πολλά άλλα ταλέντα που κρύβονται κάτω από τα μανίκια του.

Ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε το πρώτο του διεθνές εξώφυλλο στο προφίλ του στο Instagram και τονίζει ότι θα έρθουν στη συνέχεια και άλλα πολλά.

Δείτε τον Πάνο Μουζουράκη να ποζάρει ως bon vivant στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ