18 χρόνια πριν -H Mάντα Παπαδάκου ανέβασε στο Instagram γαμήλια φωτογραφία με τον Τζορτζ Παπαδάκο - iefimerida.gr

18 χρόνια πριν -H Mάντα Παπαδάκου ανέβασε στο Instagram γαμήλια φωτογραφία με τον Τζορτζ Παπαδάκο

H Μάντα Παπαδάκου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

2 Σεπτεμβρίου 2000. Η Μάντα Παπαδάκου άνοιξε το συρτάρι των αναμνήσεών της και μοιράστηκε μια φωτογραφία από τον γάμο της 18 χρόνια πριν: από το ξεκίνημα της κοινής της ζωής με τον σύζυγό της, πρώην μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Tζορτζ Παπαδάκο.

«Ο Τζορτζ μου δίδαξε πώς να τον αγαπάω και το ίδιο και έκανα κι εγώ. Έχουμε βρει τη συνταγή να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να δίνουμε ένα νόημα σε όλο αυτό που δημιουργούμε. Με όλα όσα μπορούν να συμβούν, στο τέλος της ημέρας, λέμε “τα καταφέραμε” και η κάθε μας μέρα είναι σαν γιορτή» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK! για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Η Μάντα Παπαδάκου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τορόντο του Καναδά. Περπάτησε στην πασαρέλα στις αρχές της δεκαετίας του 90’, αν και το αντικείμενο σπουδών της ήταν η διοίκηση επιχειρήσεων.

Πριν από μερικά χρόνια, η Μάντα Παπαδάκου δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της, στα νεανικά της χρόνια.

Για την ακρίβεια, μίλησε πράξεις: ίδρυσε την μη κερδοσκοπική οργάνωση Win Hellas -μια δυνατή φωνή ενάντια στη γυναικεία κακοποίηση κάθε μορφής.

Δείτε την γαμήλια φωτογραφία που δημοσίευσε η Μάντα Παπαδάκου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ