«Ηθελε να πεθάνουμε σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα» -Συγκλονιστική ιστορία, νεαρός κρατούσε φυλακισμένη τη φίλη του - iefimerida.gr

«Ηθελε να πεθάνουμε σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα» -Συγκλονιστική ιστορία, νεαρός κρατούσε φυλακισμένη τη φίλη του

Η 25χρονη Σόφι Κρόκετ. Φωτογραφία: Wales Online
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ήθελε να πεθάνουμε μαζί όπως ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα». Αυτό λέει μια νεαρή γυναίκα που κρατούνταν παρά τη θέλησή της από τον ψυχοπαθή σύντροφό της.

Η 25χρονη Σόφι Κρόκετ, βρισκόταν υπό τον έλεγχο του Σάιμον Μάθιου Τιμπλ, που την απειλούσε πως θα έκανε κακό στον σκύλο της, αν έφευγε και την ανάγκαζε να κοιμάται γυμνή στο σπίτι τους στο Τρέκινον της Ουαλίας.

Ο Τιμπλ, που επέμενε να ταΐζει και να πλένει αυτός την Σόφι, έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για «αόριστη» χρονική περίοδο, μετά την διαπίστωση πως κρατούσε αιχμάλωτη την σύντροφό του, η οποία κατάφερε τελικά να διαφύγει.

Την ανάγκαζε να κοιμάται γυμνή στο πάτωμα και να την πλένει ο ίδιος

Κατά τη διάρκεια της διετούς σχέσης τους, η Σοφί κακοποιούνταν από τον Τιμπλ που την ανάγκαζε να ντύνεται με έναν φιόγκο στο κεφάλι, την έβαζε να κοιμηθεί στο πάτωμα και πήγαινε μαζί της στην τουαλέτα. Ένα πρωινό, όταν ξύπνησε η Σόφι είχε τον φίλο την να κρατά ένα μαχαίρι στο πρόσωπό της, λέγοντάς της ότι θα πεθάνει. Σε ηλικία τότε 19 ετών, αποφάσισε να φύγει μακριά του και να ζητήσει βοήθεια.. Όπως δήλωσε η ίδια στην Wales Online: «Ξύπνησα γύρω στις 7 το πρωί και μου είπε: ‘Σήμερα είναι η μέρα που θα πεθάνουμε’. Στη συνέχεια, σηκώθηκε γρήγορα από το κρεβάτι και προτού προλάβω να βγω από το παράθυρο, ήρθε πάνω μου με ένα μαχαίρι. Μου είπε πως πρέπει να είμαστε όπως ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα και πως δε θα φύγουμε ποτέ από αυτό το δωμάτιο, αλλά θα είμαστε για πάντα μαζί».

Η Σόφι έμεινε κλειδωμένη στο σπίτι για 4 ημέρες. Ο 37χρονςο τώρα Τιμπλ κλείδωσε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα και έστειλε sms στην μητέρα της προσποιούμενη πως είναι αυτή.

Η Σόφι, που έχει το σύνδρομο Asperger, γνώρισε τον σύντροφό της όταν ήταν 17 ετών. Τον γνώρισε όταν πήραν μέρος σε μια εκστρατεία για ένα πολιτικό κόμμα. «Την πρώτη φορά που τον γνώρισα, εκτός της εκστρατείας, άρχισε να μου κρατά το χέρι και να στέκεται πολύ κοντά μου. Αισθάνθηκα πολύ άβολα με αυτό, καθώς δεν τον γνώριζα, αλλά λόγω των κοινωνικών μου ανησυχιών, δεν είπα τίποτα».

Μετά από δύο χρόνια «αιχμαλωσίας» η Σόφι κατάφερε να δραπετεύσει

Η 17χρονη που έκανε μαθήματα κατ’ οίκον, δεν είχε φίλους για να συζητά την παράξενη σχέση της. «Με έβαζε να κοιμάμαι στο πάτωμα. Μετά από μερικούς μήνες, μου είπε να πάω να μείνω μαζί του, και νοικιάσαμε ένα σπίτι που λεγόταν Magnetic Cottage, επειδή συνήθιζε να λέει ότι είμαστε σαν τους δύο πόλους του μαγνήτη. Εκείνος ο βορράς κι εγώ ο Νότος. Μου έκανε δώρο ένα κουτάβι, που το ονόμασα Σταρ. Την χρησιμοποίησε ως εργαλείο εναντίον μου, εμποδίζοντάς με να φύγω λέγοντας πως διαφορετικά θα έκανε κακό στο σκύλο».

Η Σόφι πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες και υποφέρει από αϋπνία αφότου κατάφερε να δραπετεύσει από τον Τιμπλ. Η Σόφι αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της για να αφυπνίσει κι άλλες γυναίκες, ώστε να μην πέσουν θύματα ψυχοπαθών.

Φωτογραφίες: Wales Online

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ