Διέρρηξαν το ίδιο κατάστημα για 10η φορά! - iefimerida.gr

Διέρρηξαν το ίδιο κατάστημα για 10η φορά!

τσιγγάνοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όχι μία, όχι δύο, όχι πέντε, αλλά δέκα φορές έχει επιτεθεί μέχρι σήμερα μία ομάδα τσιγγάνων, σε μία επιχείρηση γραφικών τεχνών, κοντά στον καταυλισμό «Παναγάκια» στην Καλαμάτα.

Η επιχείρηση η οποία βιώνει έναν πραγματικό πονοκέφαλο με τις συνεχείς επιθέσεις, καλείται πλέον να πληρώσει ξανά για να στηθεί το κατάστημα από την αρχή. Οι δράστες ξαναχτύπησαν προχθές με συνέπεια να προκληθεί για μια ακόμα φορά ανυπολόγιστη καταστροφή στις υποδομές και τον εξοπλισμό των εγκαταστάσεων.

Ξήλωσαν καλώδια κι επιχείρησαν πάλι να κόψουν την υψηλή τάση, κατέστρεψαν την κεντρική συρόμενη πόρτα, ξήλωσαν τα κλιματιστικά για να πάρουν όσα... ανακυκλώσιμα μπορούν να πουλήσουν. Μάλιστα, προσπάθησαν να σκάψουν τον τοίχο για να ξηλώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο καλώδιο, ενώ για πολλοστή φορά έσπασαν τζάμια παραθύρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ