Το CNN κόβει τα επεισόδια της σειράς του Μπουρντέν στα οποία συμμετείχε η Αρτζέντο

Το σκάνδαλο Άζια Αρτζέντο δεν έχει κλείσει. Το CNN ανακοίνωσε πως σταματά να μεταδίδει τα επεισόδια της σειράς του Άντονι Μπουρντέν «Parts Unknown» στα οποία συμμετέχει η Άζια Αρτζέντο μετά την καταγγελία εναντίον της για σεξουαλική επίθεση.

«Υπό το πρίσμα των πρόσφατων ειδήσεων για την Άζια Αρτζέντο, το CNN θα διακόψει την μετάδοση των παρελθόντων επεισοδίων της σειράς ‘Parts Unknown’ που την συμπεριλαμβάνουν, μέχρι περαιτέρω ειδοποίηση» ανέφερε εκπρόσωπος του CNN στο περιοδικό People.

Η 42χρονη Αρτζέντο εμφανίστηκε στα επεισόδια της σειράς που γυρίστηκαν στην Ρώμη και την Νότια Ιταλία και σκηνοθέτησε ένα επεισόδιο στο Χονγκ Κονγκ, κατά τη διάρκεια του οποίου, ο Μπουρντέν είχε πει: «Το να ερωτευτώ την Άζια είναι ένα πράγμα. Η αγάπη για την Ασία είναι ένα άλλο πράγμα. Και τα δύο συνέβησαν στην περίπτωσή μου».

Legendary cinematographer Christopher Doyle @dukefeng52 returns to CHUNGKING MANSIONS for #PartsUnknown with Director @asiaargento and shooter Frederic Manou

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on Jan 28, 2018 at 5:12pm PST

Οι New York Times ήταν αυτοί που αποκάλυψαν το σκάνδαλο, αναφέροντας πως η Άζια Αρτζέντο έφτασε σε οικονομικό διακανονισμό 380.000 δολαρίων με τον ηθοποιό Τζίμι Μπένετ, που υποστήριξε ότι η αγαπημένη του Άντονι Μπουρντέν είχε σεξουαλική επαφή μαζί του όταν ήταν ανήλικος.

Η Αρτζέντο αρνήθηκε την κατηγορία. «Αρνούμαι και αντιτίθεμαι στο περιεχόμενο του άρθρου των New York Times» ανέφερε σε δήλωσή της. «Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένη και πληγωμένη έχοντας διαβάσει τα νέα που είναι απολύτως ψευδή. Ποτέ δεν είχα καμία σεξουαλική επαφή με τον Μπένετ».

Hong Kong @partsunknowncnn crew behind CHUNGKING MANSIONS, a return to the location of one of @dukefeng52 finest films. @asiaargento Sunday Night

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on May 30, 2018 at 4:03am PDT

Η Αρτζέντο δήλωσε πως ο Μπουρντέν, ο τότε σύντροφός της, πλήρωσε τον Μπένετ όταν «ξαφνικά απαίτησε ένα εξωφρενικό ποσό από εμένα». «Ο Άντονι φοβόταν την πιθανή αρνητική δημοσιότητα, την οποία και θεωρούσε επικίνδυνη. ΑΠΟφασίσαμε να ασχοληθούμε ιδιωτικά με το αίτημα του Μπένετ για βοήθεια και του τα δώσαμε. Ο Άντονι προσωπικά ανέλαβε να βοηθήσει οικονομικά τον Μπένετ, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα εμφανιζόταν ξανά με τέτοιες αξιώσεις στη ζωή μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ