Γαλαζοαίματη έβαλε τα καλά της ρούχα, έβαλε και τον κορσέ της... - iefimerida.gr

Γαλαζοαίματη έβαλε τα καλά της ρούχα, έβαλε και τον κορσέ της...

Γαλαζοαίματη έβαλε τα καλά της ρούχα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γαλαζοαίματη κυρία, έβαλε τα καλά της, έβαλε και τον κορσέ της για να τις μαζεύει τα παχάκια -που δεν έχει- και πήγε μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της στην εκκλησία. Οι παπαράτσι, όμως, για μια ακόμη φορά καραδοκούσαν, με αποτέλεσμα να αποτυπώσουν και τον... εσωτερικό της κόσμο!

Ο λόγος για την πριγκίπισσα Βεατρίκη της Βρετανίας, που αποφάσισε ότι για να πάει μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου για το μνημόσυνο της μητέρας της Βασίλισσας και της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, έπρεπε να βάλει και τον κορσέ της, που ομολογουμένως, ανάγκη, δεν φαίνεται να τον έχει.

Υπολόγιζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, εν προκειμένω τους παπαράτσι που κατάφεραν να απαθανατίσουν μία όχι και τόσο κομψή στιγμή της.... Στις φωτογραφίες που τράβηξαν, φαινόταν ξεκάθαρα ο κορσές της και άρα η προσπάθειά της να δείχνει ακόμη πιο κομψή, ή αν το δει κανείς και διαφορετικά, η μεγάλη της ανασφάλεια!

Οι φωτογραφίες πάντως κάνουν τον γύρο του κόσμου...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ