Επιστροφή-Γολγοθάς: Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική -Αδιαχώρητο στον Πειραιά [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Επιστροφή-Γολγοθάς: Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική -Αδιαχώρητο στον Πειραιά [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε Γολγοθά μετατράπηκε η επιστροφή των τελευταίων εκδομέων του καλοκαιριού, τόσο σε... ξηρά όσο και σε θάλασσα.

Η 24ωρη απεργία της ΠΝΟ τη Δευτέρα έχει προκαλέσει «έμφραγμα» στα λιμάνια και στον Πειραιά επικράτησε το αδιαχώρητο.

Την ίδια ώρα, όσοι επιστρέφουν με τα ΙΧ από την εθνική οδό Λαμίας-Αθήνας έπεσαν σε μποτιλιάρισμα εξαιτίας ανατροπής νταλίκας στο ύψος του Μαρτίνου.

Τελικά, μετά από πεντέμισι ώρες ταλαιπωρίας, στις 22:40 δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία η εθνική οδός, αφού καθαρίστηκε καλά το οδόστρωμα από τα τζάμια που είχαν διασκορπιστεί στο οδόστρωμα μετά από ανατροπή νταλίκας στο 120ο χλμ, στις στροφές του Μαρτίνου.

Ωστόσο οι ουρές πουέφταναν και τα 8 χιλιόμετρα ταλαιπώρησαν χιλιάδες οδηγούς που επέστρεφαν από την έξοδο του Σαββατοκύριακου ή από τις τελευταίες καλοκαιρινές διακοπές.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 5:30 το απόγευμα της Κυριακής στο 110ό χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη και νταλίκα που μετέφερε τζάμια. Η νταλίκα ανετράπη, κλείνοντας το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, με συνέπεια να είναι αδύνατη η διέλευση των αυτοκινήτων.

Επιστροφή-Γολγοθάς: Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική -Αδιαχώρητο στον Πειραιά [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η κίνηση και πριν το ατύχημα, ήταν αυξημένη λόγω του ότι επιστρέφουν στην πρωτεύουσα οι τελευταίοι εκδρομείς του Αυγούστου.

Περίπο στις 20:00 δόθηκε στην κυκλοφορία η μία λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας, μετά από σχετικές ενέργειες της τροχαίας και της εταιρείας εκμετάλλευσης.

Αρκετοί από τους πολίτες που βίωσαν την ταλαιπωρία, διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι πλήρωσαν διόδια, παρά το πολύωρο μποτιλιάρισμα.

Επιστροφή-Γολγοθάς: Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική -Αδιαχώρητο στον Πειραιά [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Επιστροφή-Γολγοθάς: Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική -Αδιαχώρητο στον Πειραιά [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ουρές που φτάνουν και τα 4 χιλιόμετρα στο Κάστρο Βοιωτίας -Φωτογραφία: Sportime.gr
Η νταλίκα που ανετράπη -Φωτογραφία: sportime
Φωτογραφία: e-volos
Το μποτιλιάρισμα συνεχίζονταν ως αργά το βράδυ -Φωτογραφία: newsit

Το αδιαχώρητο στα λιμάνια-Δεν υπάρχουν εισιτήρια, απεργία τη Δευτέρα η ΠΝΟ

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στα λιμάνια σήμερα Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου λόγω της αυριανής απεργίας της ΠΝΟ.

Κάτι που δημιουργθεί εμπόδια και στην επιστροφή των χιλιάδων εκδρομέων σήμερα, αφού δεν υπάρχουν εισιτήρια στα πλοία και οι εταιρίες και τα πρακτορεία παραπέμπουν άπαντες πλέον για την Τρίτη και μετά!

Τη Δευτέρα και για 24 ώρες θα νεκρώσουν οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες της χώρας. H ΠΝΟ έχει εξαγγείλει απεργία μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας με την Ένωση των Ακτοπλόων για το θέμα της υπογραφής συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα στην ακτοπλοΐα. Μάλιστα, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία προειδοποιεί για την προοπτική κλιμάκωσης της κινητοποίησης.

Στο λιμάνι του Πειραιά, το απόγευμα της Κυριακής σημειώθηκε το αδιαχώρητο.

Δείτε φωτογραφίες από την Eurokinissi:

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες και η κατάσταση στο λιμάνι της Νάξου, όπου δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα. Κάτι που συμβαίνει σήμερα στα περισσότερα λιμάνια της χώρας, αναφορικά με την επιστροφή τους στον Πειραιά.
Μάλιστα, 4 συμβατικά και 2 ταχύπλοα αναχωρούν σήμερα από το λιμάνι της Νάξου και από νωρίς έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του iefimerida.gr από το λιμάνι της Νάξου:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ