Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου και το χρόνιο πρόβλημα υγείας του - iefimerida.gr

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου και το χρόνιο πρόβλημα υγείας του

Βαγγέλης Παπαθανασίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απομονωμένος στο σπίτι του βρίσκεται ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, λόγω του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί και τον έχει αναγκάσει να μετακινείται ελάχιστα πλέον.

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου έχει χρόνιο πρόβλημα στο πόδι του, που του δημιουργεί κινητικά προβλήματα. Στήριγμά του στις δύσκολες αυτές ώρες είναι η σύντροφός του, Λώρα Μεταξά, η οποία ακούραστα, πάνω από μια επταετία βρίσκεται στο πλευρό του. Από τους λίγους ανθρώπους που έχουν πλέον πρόσβαση στο σπίτι του μουσικοσυνθέτη είναι ο αδερφός του, Νίκος.

Τακτική επαφή μαζί με τον γνωστό και επιτυχημένο μουσικοσυνθέτη έχει και ο Βασίλης Μπακόπουλος, ο κιθαρίστας του γκρουπ «The Forminx» που έζησαν μαζί μεγάλες στιγμές την δεκαετία του ΄60.

Το χρόνιο αυτό πρόβλημα στο πόδι του σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, έχει δημιουργηθεί λόγω βάρους, με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να βασανίζεται και να βγαίνει ελάχιστα από την οικία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ