Σκοτώθηκε σε καταδίωξη οδηγός αυτοκινήτου που μετέφερε λαθρομετανάστες - iefimerida.gr

Σκοτώθηκε σε καταδίωξη οδηγός αυτοκινήτου που μετέφερε λαθρομετανάστες

Σκοτώθηκε σε καταδίωξη οδηγός αυτοκινήτου που μετέφερε λαθρομετανάστες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θανάσιμα τραυματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κομοτηνή ο 19χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που μετέφερε λαθρομετανάστες, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Το περιστατικό συνέβη ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από την αστυνομία που τον καταδίωκε καθώς δεν είχε σταματήσει στο σήμα που του είχαν κάνει για να σταματήσει.

Οταν οι αστυνομικοί του έγνεψαν να κάνει δεξιά προκειμένου να υποβληθεί σε συνηθισμένο έλεγχο, ο 19χρονος οδηγός αντέδρασε αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη και λίγο αργότερα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να βγει από την πορεία του, να ανατραπεί και ο οδηγός να σκοτωθεί.

Το περιστατικό συνέβη στην παλαιά εθνική οδό Κομοτηνής - Ξάνθης και το δυστύχημα, συγκεκριμένα στο 6ο χιλιόμετρο.

Στον έλεγχο που πραγματοποίησαν κατόπιν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι επέβαιναν άλλα επτά άτομα, εκ των οποίων ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά.

Πρόκειται για επτά λαθρομετανάστες, εκ των οποίων οι πέντε είναι Σύριοι υπήκοοι, και από τους άλλους δύο, ο ένας από το Αφγανιστάν και ο δεύτερος από το Ιράκ.Ο οδηγός που έχασε τη ζωή του ήταν υπήκοος Συρίας.

Και οι επτά μη νόμιμοι μετανάστες, μεταφέρθηκαν στον Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, οι έξι από αυτούς για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ο ελαφρά τραυματίας παρέμεινε για νοσηλεία.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ