Δ.Καμμένος: «Συζητήσεις για να κατέβουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε κοινό ψηφοδέλτιο στις εκλογές» - iefimerida.gr

Δ.Καμμένος: «Συζητήσεις για να κατέβουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε κοινό ψηφοδέλτιο στις εκλογές»

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι ΑΝΕΛ ξεπούλησαν τη Μακεδονία για να πάρουν κι άλλες θέσεις στην κυβέρνηση» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.

«Η δήλωση του Σκουρλέτη ότι δημιούργησαν θέση στην κυβέρνηση για την Παπακώστα επειδή στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών είναι ομολογία συναλλαγής για εθνικό ζήτημα» τόνισε δε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

«Οι ΑΝΕΛ θα διαλυθούν όταν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα βρίσκουν την ψήφο τους» εκτίμησε ο κ. Καμμένος. Αποκάλυψε δε ότι έχει συζητηθεί να κατέβουν οι ΑΝΕΛ σε κοινό ψηφοδέλτιο με τον ΣΥΡΙΖΑ για να διασωθούν. «Θα εξευτελιστούν και οι μεν και οι δε» σχολίασε. «Πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για να διασωθεί το θέμα των Σκοπίων» σημείωσε ακόμα. Ανακοίνωσε επίσης ότι «μέσα στον μήνα θα έχουμε την ιδρυτική διακήρυξη του νέου μας φορέα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Καμμένος ΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ