Ανγκελα Μέρκελ - Πώς ήταν 20 χρόνια πριν; [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανγκελα Μέρκελ - Πώς ήταν 20 χρόνια πριν; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ, στην Ελλάδα, τη γνωρίσαμε κυρίως από όταν ανέλαβε την εξουσία στη χώρα της. Με το γνωστό της χτένισμα, ντύσιμο αλλά και μακιγιάζ... Πώς ήταν όμως 20 χρόνια πριν;

Σίγουρα πολύ διαφορετικά και ίσως πολύ πιο χαλαρή. Για παράδειγμα στην παρακάτω φωτογραφία, που όπως διαβάζουμε στο enikos.gr, στις 3 Φεβρουαρίου του 1992, την απεικονίζει με εντελώς διαφορετική εμφάνιση, σχεδόν αγνώριστη, αλλά και με πατερίτσες - καθότι είχε σπάσει το πόδι της - να παρίσταται, ως υπουργός Γυναικείων Θεμάτων και Νεολαίας, σε συνάντηση του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας.

Ανγκελα Μέρκελ - Πώς ήταν 20 χρόνια πριν; [εικόνες] | iefimerida.gr 0

,

Στην επόμενη φωτογραφία, που τραβήχτηκε στις 10 Απριλίου 2000 κατά την ομιλία της, ως γενική γραμματέας του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατικών, τότε, στο Εσσεν της Γερμανίας, η Ανγκελα Μέρκελ μοιάζει πολύ διαφορετική από ότι σήμερα.

Ανγκελα Μέρκελ - Πώς ήταν 20 χρόνια πριν; [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αλλά και εδώ, κατά την εμφάνισή της σε εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου, στις 14 Σεπττεμβρίου 2001, η γερμανιδα καγκελάριος εμφανίζεται, πάλι, αρκετά διαφορετική, από ότι τουλάχιστον σήμερα.

Ανγκελα Μέρκελ - Πώς ήταν 20 χρόνια πριν; [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Σε αυτήν την τελευταία φωτογραφία, αν και εμφανισιακά φέρνει πολύ στη σημερινή της εικόνα, σίγουρα την απεικονίζει πολύ πιο χαλαρή από ότι μας έχει συνηθίσει. Ισως γιατί τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας, τον Σεπτέμβριο του 2005 και ενώ... υπογράφει αυτόγραφα!

Ανγκελα Μέρκελ - Πώς ήταν 20 χρόνια πριν; [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ