Ραγκούσης: Είναι ζήτημα αρχής η πλήρης απελευθέρωση των αδειών ταξί - iefimerida.gr

Ραγκούσης: Είναι ζήτημα αρχής η πλήρης απελευθέρωση των αδειών ταξί

Ραγκούσης: Είναι ζήτημα αρχής η πλήρης απελευθέρωση των αδειών ταξί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζήτημα αρχής, το οποίο μάλιστα συνδέεται άμεσα με την ευρύτερη λειτουργία του πολιτικού συστήματος, θεωρεί ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας, Γιάννης Ραγκούσης, το θέμα της πλήρους απελευθέρωσης των ταξί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Real News, ο κ. Ραγκούσης, για το θέμα της πλήρους απελευθέρωσης των αδειών ταξί είπε χαρακτηριστικά πως «το θέμα είναι αν το πολιτικό σύστημα θα συνεχίσει να λειτουργεί με βάση τη λογική των εξαιρέσεων της σκοτεινής πλευράς της μεταπολίτευσης».

Ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας, αναφέρθηκε και στο θέμα της επιστροφής των διαγραφέντων στα κομματικά ψηφοδέλτια, στο οποίο τάχθηκε κατηγορηματικά αντίθετος. «Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πατά σε δύο βάρκες», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στο θέμα.

Αντίθετος όμως τάχθηκε και στο ενδεχόμενο της συγκυβέρνησης με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά τονίζοντας πως δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε αυτή αν και για το καλό του τόπου μπορεί να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

ενώ ταυτόχρονα τάσσεται αντίθετος στην επιστροφή των διεγραφέντων στο ΠΑΣΟΚ και στα σενάρια συγκυβέρνησης με τη Ν.Δ. και πρωθυπουργό των Αντώνη Σαμαρά.

Τέλος, επισήμανε πως δεν αρκεί αλλαγή αρχηγού για να ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ, ενώ ο κ. Ραγκούσης, ζήτησε σε περίπτωση έλλειψης αυτοδυναμίας να μπει στην κυβέρνηση και η ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ