Τι κρύβεται πίσω από αυτή τη μαλλιαρή μπάλα; Μια πανέμορφη γάτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι κρύβεται πίσω από αυτή τη μαλλιαρή μπάλα; Μια πανέμορφη γάτα [εικόνες]

Μια παχουλή γάτα κρύβεται κάτω από αυτή την μαλλιαρή μπάλα. Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι υπάλληλοι του καταφυγίου ζώων Douglas County Animal Care & Services στη Νεβάδα, δέχονται συχνά ζώα από ανώνυμους πολίτες, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν πολύ διαφορετική.

Φτάνοντας στο καταφύγιο ένα πρωινό, η υπεύθυνη Λιζ Μπέγκοβιτς και οι συνεργάτες της είδαν ένα κουτί μεταφοράς ζώου, με μια τεράστια χνουδωτή μπάλα στο εσωτερικό του.

Η γάτα δεν μπορούσε καν να κουνηθεί από το βάρος του τριχώματος και την κατάστασή του

Δεν μπορούσαν καν να καταλάβουν τι ζώο ήταν αυτό. Αρχικά υπέθεσαν ότι πρέπει να ήταν σκύλος, δεδομένου ότι τα σκυλιά δεν περιποιούνται τόσο τον εαυτό τους, όπως οι γάτες.

Τι κρύβεται πίσω από αυτή τη μαλλιαρή μπάλα; Μια πανέμορφη γάτα [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

«Δεν μπορούσαμε καν να γυρίσουμε το ζώο μέσα στο κουτί έτσι όπως ήταν τοποθετημένο» δήλωσε η Λιζ στο The Dodo. «Το βγάλαμε έξω και σήκωσα μία τούφα από το μπερδεμένο τρίχωμα και διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη πως ήταν μια γάτα. Δεν έχω ξαναδεί γάτα σε τέτοια κατάσταση».

Αφαίρεσαν 2 κιλά μαλλιού από το ζώο

Ήταν πραγματικά πολύ χάλια. Η γάτα δεν μπορούσε καν να κινηθεί κάτω από το μπερδεμένο αυτό τρίχωμα. Ήταν μάλιστα πολύ βαριά λόγω της έλλειψης άσκησης και ο ιδιοκτήτης της πιθανότατα απλά έφερνε φαγητό και νερό και της το έβαζε κάτω από την μύτη της.

«Την πήγαμε αμέσως στον κτηνίατρο» συνέχισε η Λιζ. «Έβγαλαν περίπου 2 κιλά μαλλιού από πάνω της. Γέμισε μια ολόκληρη τσάντα σκουπιδιών». Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου την ονόμασαν Μπομπ Μάρλεϊ (εξαιτίας των μαλλιών της). «Μόλις έφυγε όλο αυτό το βάρος από πάνω της, άρχισε να περπατά μέσα στο δωμάτιο».

Ο Μπομπ Μάρλεϊ είναι πλέον πολύ χαρούμενος που μπορεί και κινείται άνετα
Οι Αρχές αναζητούν τον άνδρα που την άφησε στο καταφύγιο

Οι Αρχές, τώρα κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη της, που καταγράφηκε στην κάμερα κλειστού κυκλώματος του καταφυγίου, την ώρα που την άφηνε και ζητούν τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό του.

Φωτογραφίες: Facebook / Douglas County Animal Care & Services

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ