Δήμαρχος Πάτρας σε δημοτικό σύμβουλο: «Είσαι «τσ@@τσ@@νοπαίχτης!» [βίντεο] - iefimerida.gr

Δήμαρχος Πάτρας σε δημοτικό σύμβουλο: «Είσαι «τσ@@τσ@@νοπαίχτης!» [βίντεο]

Ο δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης ανακάλεσε τις ύβρεις κατά δημοτικού συμβούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένταση σημειώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή την σκληρή κριτική της αντιπολίτευσης στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη για το εξοχικό σπίτι που διαθέτει στα Αραχωβίτικα και του οποίου η μάντρα εμποδίζει την πρόσβαση στη θάλασσα.

Ο κ. Πελετίδης αντέδρασε έντονα κατηγορώντας την αντιπολίτευση ότι του σσκεί κριτική, όχι από ενδιαφέρον για να μην καεί η περιοχή, αλλά από πολιτική σκοπιμότητα ενόψη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Σε μια αποστροφή του λόγου του μάλιστα έφτασε στο σημείο απευθυνόμενος στον δημοτικό σύμβουλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Χρήστο Μπακαλάρο να τον αποκαλέσει «»τσ@τσ@νοπαίχτη».

Ο κ. Πελετίδης στη συνέχεια ανακάλεσε αφού πρώτα παρενέβη η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ζήτησε να διαγραφεί η φράση από τα πρακτικά και ζήτησε συγγνώμη.

Οι επίμαχες φράσεις στο 53'.37′' του βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: patrastimes.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ