Συνάντηση Κουντουρά με τον δήμαρχο Υδρας για την τουριστική προβολή του νησιού στο εξωτερικό - iefimerida.gr

Συνάντηση Κουντουρά με τον δήμαρχο Υδρας για την τουριστική προβολή του νησιού στο εξωτερικό

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Ύδρας Γεώργιο Κουκουδάκη και συζήτησαν τις δράσεις που πρόκειται να αναληφθούν για τη δυναμικότερη προώθηση και τουριστική προβολή του νησιού στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού, στη συνάντηση που συμμετείχε και η γενική γραμματέας Τουρισμού Ευρυδίκη Κουρνέτα, η υπουργός και ο δήμαρχος συμφώνησαν να ενισχυθεί η παρουσία της Ύδρας στις διεθνείς Τουριστικές εκθέσεις, όπου ο ΕΟΤ συμμετέχει με περίπτερο. Επίσης, συμφώνησαν να συνεχίσουν ακόμη πιο δυναμικά οι δράσεις προώθησης και προβολής στις ξένες αγορές, για την ανάδειξη της ελκυστικότητας του νησιού.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος ενημέρωσε την υπουργό για τη μεγάλη τουριστική αύξηση στο νησί το 2018, αλλά έθεσε και όλα τα ζητήματα που αφορούν στην περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού και τις υποδομές. Η υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα επιληφθεί και θα μεταφέρει τα αιτήματα προς επίλυση στα αρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες.

Πηγή: AΠΕ/ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ύδρα Κουντούρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ