Ολυμπιακός: Eφτασε στην Αθήνα ο Ζοσέ Σα - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Eφτασε στην Αθήνα ο Ζοσέ Σα

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζοσέ Σα έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα και θα είναι ο τερματοφύλακας που θα πλαισιώσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με τους ερυθρόλευκους θα περάσει εντός της ημέρας τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος κίπερ αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη Μαρίτιμο. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως παρά το γεγονός πως ο Σα είναι επιλογή του Πορτογάλου προπονητή, ο Γιαννιώτης θα είναι ο βασικός γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Να υπενθυμίσουμε πως ο 25χρονος τερματοφύλακας πέρσι αγωνιζόταν στην Πόρτο πίσω από τον Ίκερ Κασίγιας, όμως κατέγραψε 21 συμμετοχές με τη φανέλα των δράκων σε πρωτάθλημα και Championw League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ζοσε Σα τερματοφύλακας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ