Θρίαμβος για δίδυμες Πατρινιές στις Πανελλήνιες- Μπήκαν εύκολα σε Νομική και Λογιστική - iefimerida.gr

Θρίαμβος για δίδυμες Πατρινιές στις Πανελλήνιες- Μπήκαν εύκολα σε Νομική και Λογιστική

Φωτογραφία:patrisnews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη δύο δίδυμες έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και πέρασαν στην σχολή των ονείρων τους, κάνοντας υπερήφανους την οικογένειά τους και τους συγγενείς τους.

Πρόκειται για δύο δίδυμες αδελφές από την Πάτρα, την Ανδριανή και την Δήμητρα οι οποίες πέρασαν στην Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και την Λογιστική και Χρηματοοικονομική Αθήνας αντίστοιχα.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες στο patrinews.gr, ήταν μία δύσκολη χρονιά για εκείνες με πολύ άγχος και διάβασμα που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Αν και «θεωρητικά» οι δρόμοι τους θα χωρίσουν, αυτό, ελπίζουν ότι θα είναι για λίγο, καθώς η Ανδριανή θα επιδιώξει να πάρει μεταγραφή στη Νομική Αθήνας, ώστε να είναι μαζί με τη Δήμητρα και στις σπουδές τους. Και ευελπιστούν ότι θα το πετύχουν, καθώς έχουν και μία μεγαλύτερη αδελφή που σπουδάζει στα Ιωάννινα.

Θρίαμβος για δίδυμες Πατρινιές στις Πανελλήνιες- Μπήκαν εύκολα σε Νομική και Λογιστική | iefimerida.gr 0

Τα δυο κορίτσια, μίλησαν για την επιτυχία τους αυτή στην εφημερίδα «Πατρίς», μη ξεχνώντας να ευχαριστήσουν τους καθηγητές τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενη με το τελικό αποτέλεσμα τόσο για μένα όσο και για την αδερφή μου! Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανα τις καθηγήτριες Ζωή Βουρτση και Ιωάννα Σεφερλή καθώς και την οικογένειά μου για την στήριξη», ανέφερε η Ανδριανή που πέρασε στην Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Από την άλλη η Δήμητρα που θα σπουδάζει από εδώ και στο εξής λογιστική ανέφερε:

«Αισθάνομαι ανακούφιση και χαρά που περάσαμε με την αδελφή μου στις σχολές προτίμησης μας . Έως τώρα είχαμε μια κοινή πορεία κάτι το οποίο θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε σπουδάζοντας στην ίδια πόλη»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανελλήνιες δίδυμες Νομική επιτυχία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ