Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον 62χρονο που έριξε βενζίνη σε σκυλάκι στην Κέρκυρα [εικόνες]

Πρόστιμο 30.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο 62χρονος άνδρας που περιέλουσε με πετρέλαιο ένα σκυλάκι στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος συνελήφθη την Τρίτη το απόγευμα, μετά από καταγγελία κατοίκων της Κέρκυρας, σύμφωνα με την οποία περιέλουσε με πετρέλαιο το σκυλάκι και το έδεσε με αλυσίδα σε κολώνα της ΔΕΗ, προκειμένου όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε «να του πέσουν οι ψύλλοι».

Οι γείτονες της περιοχής κατάλαβαν γρήγορα πως ο 62χρονος άνδρας είχε βασανίσει το κατοικίδιο, καθώς εξαιτίας της αφόρητης ζέστης και του πετρελαίου στο σώμα του, το ίδιο είχε εκδηλώσει ακραία και επικίνδυνα σημάδια αδιαθεσίας.

Μάλιστα το σκυλάκι δεν άνηκε στον 62χρονο, αλλά σε συγγενή του, ενώ τις τελευταίες μέρες ο ίδιος είχε αναλάβει την φροντίδα του, πράγμα που ποτέ δεν έκανε.

Μετά την αυτόφωρη διαδικασία που ακολουθήθηκε ο 62χρονος, που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, αναμένεται σήμερα να περάσει και την πόρτα της Εισαγγελέως, ενώ το ταλαιπωρημένο τετράποδο περιέθαλψε κτηνίατρος, ο οποίος, όπως διαβεβαίωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ «του παρήχθη αμέσως ιατροφαρμακευτική βοήθεια, καθαρίστηκε από το πετρέλαιο και είναι καλά στην υγεία του».

Το σκυλάκι έπειτα από άμεση κινητοποίηση φιλόζωων στο διαδίκτυο, ήδη έχει υιοθετηθεί.

Φωτογραφίες: Corfu TV News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόστιμο σκύλος Βενζίνη Κέρκυρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ