Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον 62χρονο που έριξε βενζίνη σε σκυλάκι στην Κέρκυρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον 62χρονο που έριξε βενζίνη σε σκυλάκι στην Κέρκυρα [εικόνες]

Φωτογραφία: Corfu TV News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόστιμο 30.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο 62χρονος άνδρας που περιέλουσε με πετρέλαιο ένα σκυλάκι στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος συνελήφθη την Τρίτη το απόγευμα, μετά από καταγγελία κατοίκων της Κέρκυρας, σύμφωνα με την οποία περιέλουσε με πετρέλαιο το σκυλάκι και το έδεσε με αλυσίδα σε κολώνα της ΔΕΗ, προκειμένου όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε «να του πέσουν οι ψύλλοι».

Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε 62χρονο που έριξε βενζίνη σε σκυλάκι στην Κέρκυρα.

Οι γείτονες της περιοχής κατάλαβαν γρήγορα πως ο 62χρονος άνδρας είχε βασανίσει το κατοικίδιο, καθώς εξαιτίας της αφόρητης ζέστης και του πετρελαίου στο σώμα του, το ίδιο είχε εκδηλώσει ακραία και επικίνδυνα σημάδια αδιαθεσίας.

Μάλιστα το σκυλάκι δεν άνηκε στον 62χρονο, αλλά σε συγγενή του, ενώ τις τελευταίες μέρες ο ίδιος είχε αναλάβει την φροντίδα του, πράγμα που ποτέ δεν έκανε.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως περιέλουσε με πετρέλαιο το σκυλάκι και το έδεσε με αλυσίδα σε κολώνα της ΔΕΗ, προκειμένου  «να του πέσουν οι ψύλλοι».

Μετά την αυτόφωρη διαδικασία που ακολουθήθηκε ο 62χρονος, που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, αναμένεται σήμερα να περάσει και την πόρτα της Εισαγγελέως, ενώ το ταλαιπωρημένο τετράποδο περιέθαλψε κτηνίατρος, ο οποίος, όπως διαβεβαίωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ «του παρήχθη αμέσως ιατροφαρμακευτική βοήθεια, καθαρίστηκε από το πετρέλαιο και είναι καλά στην υγεία του».

Οι γείτονες της περιοχής κατάλαβαν γρήγορα πως ο 62χρονος άνδρας είχε βασανίσει το σκυλάκι, καθώς το ίδιο είχε εκδηλώσει ακραία και επικίνδυνα σημάδια αδιαθεσίας.

Το σκυλάκι έπειτα από άμεση κινητοποίηση φιλόζωων στο διαδίκτυο, ήδη έχει υιοθετηθεί.

Φωτογραφίες: Corfu TV News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόστιμο σκύλος Βενζίνη Κέρκυρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ