Το νέο παλτό του Balenciaga είναι σαν να φοράς 7 διαφορετικά μαζί [εικόνες]

Φανταστείτε τις συνθήκες υπό τις οποίες θα χρειαζόταν να φορέσετε αυτό το μπουφάν Balenciaga, το οποίο ουσιαστικά είναι επτά μπουφάν ραμμένα μαζί.

Θέλετε να δείχνετε σαν να ετοιμάζεστε να πάτε ένα μακρινό ταξίδι και έχετε ντυθεί έτσι ώστε να αποφύγετε την έξτρα χρέωση στις αποσκευές; Θέλετε να είστε το πιο in fashion άτομο στο Διεθνές Κέντρο Έρευνας της Αρκτικής φέτος το χειμώνα;

Ίσως απλά να κρυώνετε, αλλά να κρυώνετε πολύ και ο μόνος τρόπος για να ζεσταθούν τα κοκαλάκια σας είναι να ντυθείτε όπως σας έντυνε η μαμά σας ως παιδί, φορτώνοντάς σας με ρούχα.

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on Mar 4, 2018 at 10:52am PST

Όποια κι αν είναι η περίπτωση, θα δίνατε 9.000 δολάρια γι’ αυτό το παλτό;

Το παρκά παλτό της Balenciaga, αποτελεί μέρος της συλλογής με θέμα το σκι για τη σεζόν φθινόπωρο / χειμώνας που έκανε το ντεμπούτο της τον Μάρτιο κατά την εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Και είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: ένα μπλε και ένα χακί για τους άνδρες (κόστος 9.000 δολάρια) και ένα στο χρώμα του teal για τις γυναίκες (με κόστος 7.400 δολάρια).

Η περιγραφή του προϊόντος δεν καθιστά σαφές εάν κάθε στρώση λειτουργεί ξεχωριστά, κάτι που θα συνέφερε, ή αν είναι παραπλανητικό το σχέδιο και δεν αποτελείται τελικά από 7 μπουφάν.

A post shared by Balenciaga (@balenciaga) on Mar 4, 2018 at 10:22am PST

Φυσικά, δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς χρόνος για να αρχίσει το τρολάρισμα στο διαδίκτυο. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να το συγκρίνουν με τον Τζόι από τα «Φιλαράκια» που φόρεσε όλα τα ρούχα του Τσάντλερ – και οι ομοιότητες είναι στην πραγματικότητα αρκετά εκπληκτικές.

Balenciaga’s inspiration for their new $8000 coat... pic.twitter.com/hVLa3hBYjP

«Ο Τζόι Τριμπιάνι είναι αυτός;» έγραψε κάποιος. «Ο οίκος Balenciaga μόλις λάνσαρε αυτό το μπουφάν με τις 7 στρώσεις. Ο Τζόι Τριμπιάνι ήταν πολύ πιο μπροστά» σχολίασε κάποιος άλλος.

@BALENCIAGA just released a 7-layer jacket eh?

Joey Tribiani was frickin ahead of his time pic.twitter.com/tQ9ypunnQq

Υπήρχαν όμως και άλλοι που δεν χρειάστηκε να καταφύγουν στην τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» για να το σχολιάσουν. «Πάτε στο τοπικό κατάστημα με ρούχα και αναδημιουργήστε αυτό το λουκ με λιγότερο από 100 δολάρια» έγραψε κάποιος. «Είναι όλοι καλά εκεί στον Balenciaga; Νιώθω πως όλα αυτά είναι μια κραυγή για βοήθεια» σχολίασε ένας άλλος.

Is everyone at Balenciaga ok? I feel like these are a cry for help pic.twitter.com/1F4P9W4Ino


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ