Παππάς για ΔΝΤ: Οπως και η Πορτογαλία, θα αρνηθούμε περικοπή συντάξεων - iefimerida.gr

Παππάς για ΔΝΤ: Οπως και η Πορτογαλία, θα αρνηθούμε περικοπή συντάξεων

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η επιμονή του ΔΝΤ στην περικοπή των συντάξεων, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, δεν προκαλεί έκπληξη», επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

«Εκπληξη -και μάλιστα αρνητική- θα βιώσουν όσοι πολιτεύονται με την ανάγκη εξωτερικών καταναγκασμών, όταν επιτευχθεί η ανάσχεση του μέτρου», προσθέτει με νόημα, για να καταλήξει:

«Ελλάδα και Πορτογαλία βρίσκονται στην ίδια μεταμνημονιακή κατάσταση. Επίσκεψη των θεσμών, συζήτηση και κατάρτιση έκθεσης με τις απόψεις των δύο πλευρών. Ούτε επιβεβλημένα μέτρα, ούτε εποπτεία. Η Πορτογαλία αρνήθηκε μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, χωρίς να υπάρξει καμία κρίση».

Η ανάρτηση

Ελλάδα και Πορτογαλία βρίσκονται στην ίδια μεταμνημονιακή κατάσταση. Επίσκεψη των θεσμών, συζήτηση και κατάρτιση έκθεσης με τις απόψεις των δύο πλευρών. Ούτε επιβεβλημένα μέτρα, ούτε εποπτεία. Η Πορτογαλία αρνήθηκε μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, χωρίς να υπάρξει καμία κρίση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παππάς ΔΝΤ συντάξεις περικοπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ