Αγελάδα βγήκε βόλτα στην εθνική οδό στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας - iefimerida.gr

Αγελάδα βγήκε βόλτα στην εθνική οδό στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aντικανονική προσπέραση δεν μπορούσε να κάνει, ούτε βέβαια να τρέξει με υπερβολική ταχύτητα. Το αντίθετο μάλιστα. Η αναστάτωση όμως που προκάλεσε η αγελάδα που βγήκε βόλτα στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου ήταν αρκετή για να αναγκάσει τους οδηγούς να κάνουν επικίνδυνα σλάλομ στην άσφαλτο για να την αποφύγουν.

Η αγελάδα ξέφυγε από εκτροφείο που βρίσκεται δίπλα από την Εθνική Οδό, βρήκε κάποιο άνοιγμα και πέρασε μέσα στον αυτοκινητόδρομο.

Οι οδηγοί προσπαθούσαν με ελιγμούς να αποφύγουν το μεγάλο ζώο για να μην το τραυματίσουν αλλά και να μην εμπλακούν και οι ίδιοι σε τροχαιό.

Τελικά ειδοποιήθηκε η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, άνδρες της οποίας με τη βοήθεια υπαλλήλων της Ολυμπίας Οδού κατάφεραν με... κόπο να απομακρύνουν την αγελάδα από το οδόστρωμα, δίχως να προκληθεί κάποιο τροχαίο!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ