ΑΕΚ: Επέκτεινε το συμβόλαιο του Τσιντώτα μέχρι το 2023 - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Επέκτεινε το συμβόλαιο του Τσιντώτα μέχρι το 2023

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αμέσως μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Γιαννιώτα, ανακοίνωσε και την επέκταση του συμβολαίου του Παναγιώτη Τσιντώτα μέχρι το 2023.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας ήρθε στην ΑΕΚ πέρυσι το καλοκαίρι από τον Λεβαδειακό με συμβόλαιο μέχρι το 2020. Οποτε χρειάστηκε να καθίσει κάτω από τα δοκάρια έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και έτσι η Ενωση αποφάσισε να του επεκτείνει το συμβόλαιο για ακόμη 3 χρόνια.

Ο Τσιντώτας εμφανίστηκε πέρυσι έπειτα από τον «παροπλισμό» του Γιάννη Ανέστη και μέχρι να επανέλθει από τον τραυματισμό του ο Βασίλης Μπάρκας, και πραγματοποίησε ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις, όπως στο 0-0 με την Αούστρια στην Βιέννη και στη νίκη-τίτλου με 2-1 επί του Ολυμπιακού στον Πειραιά τον Φεβρουάριο.

Η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του τερματοφύλακα της ομάδας μας, Παναγιώτη Τσιντώτα που θα αγωνίζεται με τον Δικέφαλο στο στήθος τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023! Ο Παναγιώτης Τσιντώτας γεννήθηκε στις 4/7/1993 και τόπος καταγωγής του είναι η Κατερίνη. Ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας από τον Ιούνιο του 2017 και υπήρξε εκ των βασικών συντελεστών της κατάκτησης του περσινού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Τσιντωτας Συμβόλαιο ανανέωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ