Απέφυγε να μιλήσει για Τουρέ ο Μαρτίνς -«Εχουμε τον τρόπο να προκριθούμε» - iefimerida.gr

Απέφυγε να μιλήσει για Τουρέ ο Μαρτίνς -«Εχουμε τον τρόπο να προκριθούμε»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ρεβάνς της Πέμπτης με την Μπέρνλι και η πρόκριση του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League, είναι το μοναδικό που απασχολεί τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Γιαγιά Τουρέ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΟΣΦΠ δεν άφησε τις έντονες φήμες περί συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Γιαγιά Τουρέ, να κυριαρχήσουν την συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με την Μπέρνι για τα play offs του Europa League.

«Να μη χάσουμε το πλεονέκτημα που κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Πάντως, το 3-1 δεν μας δίνει ασφάλεια. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στον τρόπο παιχνιδιού και τη φιλοσοφία μας», είπε ο Πέδρο Μαρτίνς σχετικά με την μάχη της Πέμπτης, χαρακτηρίζοντας την Μπέρνλι μια πολύ καλά δομημένη ομάδα.

- Ο κ. Ντάις νωρίτερα είπε ότι είστε φαβορί.

"Δεν είμαστε φαβορί, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία σκληρή ομάδα σε δυνατή έδρα. Μια ομάδα που τερμάτισε 7η στην Αγγλία και για να τερματίσει σε αυτή τη θέση, πάει να πει ότι έχει μία καλή ομάδα. Εμείς ήρθαμε εδώ να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το παιχνίδι. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα και για να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Θα είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά έχουμε τον τρόπο για να φτάσουμε στο στόχο μας".

-Τις τελευταίες ώρες ακούγεται ότι ο Ολυμπιακός κλείνει τον Τουρέ. Θέλετε να μας σχολιάσετε κάτι;

"Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ μας. Εχουμε ένα γκρουπ που μας έχει φέρει τα καλά αποτελέσματα, ένα γκρουπ ενωμένο και δυνατό. Με αυτούς δουλεύω, σε αυτούς εστιάζω. Δεν θέλω να αναφερθώ σε παίκτες που δεν βρίσκονται ακόμη στην ομάδα".

-Τι σημαίνει για εσάς η παρουσία περίπου 500 οπαδών του Ολυμπιακού στην Αγγλία;

"Μας δίνουν συνέχεια δύναμη, προφανώς είναι ευχαριστημένοι από αυτά που έχουν δει. Κι εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους έχουμε συνεχώς κοντά μας και θα τους ανταποδίδουμε την αγάπη τους".

Ομάρ: «H Μπέρνλι θα αντιδράσει, είμαστε έτοιμοι»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι “σε τέτοια παιχνίδια δεν χωράνε φαβορί”.

“Σε τέτοια παιχνίδια δεν χωράνε φαβορί. Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα. Τους έχω αντιμετωπίσει στην Αγγλία, έχουμε δουλέψει πολύ για αυτούς τους αγώνες, έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο και ξέρουμε τι μας περιμένει”, είπε αρχικά και κατέληξε: “Δεν μπορεί μία ομάδα να αλλάξει μέσα σε μία εβδομάδα αγωνιστική φιλοσοφία και χαρακτήρα. Προφανώς θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον τρόπο προσέγγισης του ματς, αλλά ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Περιμένουμε την αντίδραση της Μπέρνλι και θα είμαστε έτοιμοι”.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός μαρτινς Μπερνλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ