ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιαννιώτα - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιαννιώτα

Φωτογραφία: AEK FC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γιαννιώτας και επίσημα στην ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας, καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter την μεταγραφή του 25χρονου άσου.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο Γιαννιώτας θα φοράει και την… βαριά φανέλα με το νούμερο 11, που έχουν φορέσει στο παρελθόν παίκτης όπως ο Θωμάς Μαύρος και ο Ντέμης Νικολαϊδης!

«Στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ μέχρι το 2021 με το «11» στην πλάτη ο Γιάννης Γιαννιώτας. Σε λίγο η επίσημη ανακοίνωση, η παρουσίαση και οι πρώτες του δηλώσεις!», ανέφερε το σχετικό post της ΑΕΚ.

Στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ μέχρι το 2021 με το «11» στην πλάτη ο Γιάννης Γιαννιώτας. Σε λίγο η επίσημη ανακοίνωση, η παρουσίαση και οι πρώτες του δηλώσεις!#aekfctransfers #aekfcteam2018_19 #wearethechampions #aekfamily #weareback #aekfc pic.twitter.com/gSqpaCWROs

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Γιάννης Γιαννιώτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ