Συγκλονίζει η αγνώριστη Μέλανι Γκρίφιθ μετά από ακόμη ένα χειρουργείο στο πρόσωπο [εικόνες] - iefimerida.gr

Συγκλονίζει η αγνώριστη Μέλανι Γκρίφιθ μετά από ακόμη ένα χειρουργείο στο πρόσωπο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγο καιρό, η ηθοποιός Μέλανι Γκρίφιθ διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπο, παίρνοντας από τον γιατρό της την οδηγία ότι θα έπρεπε να προχωρήσει άμεσα σε αφαίρεση του αλλοιωμένου δέρματος και θεραπεία.

Τόσο η διάγνωση όσο και η επέμβαση, κατέβαλαν την Γκρίφιθ, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στο περιοδικό Instyle.

«Είναι τρομακτικό όταν είσαι ηθοποιός και εξαρτάσαι από το πρόσωπό σου για να βρεις δουλειά», δήλωσε η 61χρονη στο τεύχος Σεπτεμβρίου του InStyle και πόζαρε αγνώριστη μετά τις επεμβάσεις στο πρόσωπο και στη μύτη.

Συγκλονίζει η αγνώριστη Μέλανι Γκρίφιθ μετά από ακόμη ένα χειρουργείο στο πρόσωπο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Συγκλονίζει η αγνώριστη Μέλανι Γκρίφιθ μετά από ακόμη ένα χειρουργείο στο πρόσωπο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Με την ολοκλήρωση των θεραπειών δεν δίστασε να δημοσιεύσει μία selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καλώντας τους πάντες να εξετάζονται συχνά και να μην εκτίθενται ποτέ στις ακτίνες του ήλιου, χωρίς προστασία.

«Με γάζες ξανά μετά την εκβλάστωση, το τελευταίο βήμα για να αφαιρέσω κύτταρα καρκίνου του δέρματος από το πρόσωπό μου. Αν κάποιος από εσάς έχει κάτι αντίστοιχο, ας αναζητήσει θεραπεία. Αν κάνετε ηλιοθεραπεία, εκτίθεστε με τις ώρες στον ήλιο, να προσέχετε! Να χρησιμοποιείτε αντηλιακό. Να εξετάζεστε στον δερματολόγο σας. Αν δεν έχετε, αναζητήστε κάποιον ή πηγαίνετε στην πλησιέστερη κλινική και ζητήστε εξέταση. Σύντομα περισσότερες πληροφορίες», έγραψε η Γκρίφιθ στη φωτογραφία με τον επίδεσμο ακόμη στη μύτη της.

Συγκλονίζει η αγνώριστη Μέλανι Γκρίφιθ μετά από ακόμη ένα χειρουργείο στο πρόσωπο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέλανι Γκρίφιθ χειρουργείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ