Αυτή η 5χρονη έχει το πιο πλούσιο μαλλί στον κόσμο -Σαν σταρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η 5χρονη έχει το πιο πλούσιο μαλλί στον κόσμο -Σαν σταρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα 5χρονο κοριτσάκι έχει κατακτήσει τους λάτρεις του διαδικτύου χάρη στα μακριά και λαμπερά μαλλιά τη,ς συγκεντρώνοντας πάνω από 50.000 οπαδούς στο Instagram.

Η Μία Αφλάλο, από το Τελ Αβίβ, έχει γίνει ένα ανερχόμενο αστέρι, μετά τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο που εντυπωσιάζουν τους οπαδούς της. Η 5χρονη εκτός από τα λαμπερά και πλούσια μαλλιά, έχει και πανέμορφα πράσινα μάτια αλλά και ένα χαρούμενο χαμόγελο.

A post shared by Mia Aflalo (@miaaflalo) on Mar 22, 2018 at 12:26pm PDT

Ο ισραηλινός κομμωτής Σάγκι Νταχάρι, βοήθησε την Μία στο να γίνει ανερχόμενο αστέρι και οι φωτογραφίες της έχουν εμφανιστεί μέχρι και στην ιστοσελίδα της βρετανικής Vogue.

A post shared by Mia Aflalo (@miaaflalo) on Feb 28, 2018 at 10:23am PST

Σύμφωνα με τον κορυφαίο κομμωτή, η Μία είναι πολύ εύκολη στη δουλειά και δεν διαμαρτύρεται ή διαφωνεί, αλλά προτιμά να «περιμένει υπομονετικά και να χαμογελά σε όλους».

A post shared by Mia Aflalo (@miaaflalo) on Jan 11, 2018 at 12:57am PST

Στην πραγματικότητα, ο Νταχάρι είναι τόσο εντυπωσιασμένο από το μικροσκοπικό μοντέλο, που την αποκαλεί «πριγκίπισσα Μία».

Στις φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram, μπορεί να τη δει κανείς να ποζάρει με στυλ την ώρα που ο Νταχάρι επιμελείται το χτένισμά της. Σε μία από αυτές, η μία εμφανίζεται με έναν κατακόκκινο φόρεμα και τα μαλλιά της να πέφτουν στο πλάι, όπως οι σταρ του Χόλιγουντ.

A post shared by Mia Aflalo (@miaaflalo) on Dec 10, 2017 at 7:33am PST

Και μπορεί τα περισσότερα σχόλια που δέχεται να είναι κολακευτικά, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που θεωρούν ότι είναι ακατάλληλη η τόση δημοσιότητα σε τόσο μικρή ηλικίας.

Ένας οπαδός της έγραψε: «Τι γελοία πράγματα είναι αυτά που κάνουμε σε ένα παιδί. Αν είχα κόρη, δεν θα την άφηνα να εμφανιστεί έτσι». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν μόνο φίλοι που θέλουν να εντυπωσιαστούν στο Instagram. Υπάρχουν και κακοί άνθρωποι παντού. Βάζετε σε κίνδυνο τη ζωή της, όπως και την παρούσα και μελλοντική ψυχική της υγεία. Σταματήστε να εκθέτετε το παιδί σε κίνδυνο και προστατέψτε το».

A post shared by Mia Aflalo (@miaaflalo) on Mar 22, 2018 at 12:32pm PDT

Ωστόσο, άλλοι ήταν πιο ενθουσιασμένοι με την 5χρονη Μία:« Εκπληκτική μικρή κυρία» έγραψε κάποιος. Κι ένας άλλος αστειευόμενος πρόσθεσε: «Μισώ τον εαυτό μου λίγο περισσότερο τώρα από τι στιγμή που είδα πως ένα 5χρονο έχει περισσότερα μαλλιά στο κεφάλι του από ότι εγώ σε όλο μου το σώμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ