Η Γκουίνεθ Πάλτροου χωρίς ίχνος μακιγιάζ δίνει τον ορισμό της φυσικής ομορφιάς στα 45 της χρόνια [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Γκουίνεθ Πάλτροου χωρίς ίχνος μακιγιάζ δίνει τον ορισμό της φυσικής ομορφιάς στα 45 της χρόνια [εικόνα]

Η Γκουίνεθ Πάλτροου σε πρεμιέρα ταινίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι «γκουρού» της υγιεινής διατροφής, αλλά η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν προσπερνά την απόλαυση που μπορεί να χαρίσει ένα καλό κοκτέιλ.

Η 45χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ φωτογραφήθηκε από τον καλό της φίλο και δημοσιογράφο Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ σε μια πολυτελή βίλα.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι εντελώς άβαφη, χαμογελάει και δίνει τον ορισμό της φυσικής ομορφιάς.

Φορώντας ένα μαύρο τοπ και ένα χρυσό κολιέ στο λαιμό, η ηθοποιός χαλαρώνει στην πισίνα.

Η Πάλτροου προστίθεται στη λίστα πολλών διάσημων γυναικών που τελευταία τολμούν να ποζάρουν με φυσικότητα, ακόμη και για μεγάλα περιοδικά.

To σώμα της είναι αποτέλεσμα συστηματικής άσκησης, αλλά και υγιεινών διατροφικών επιλογών. Εχει εκτοπίσει από την καθημερινότητά της το αλκοόλ, την καφεΐνη, την ζάχαρη, την γλουτένη, το καλομπόκι, τις πατάτες και τα γαλακτοκομικά προιόντα.

Δείτε την Γκουίνεθ Πάλτροου χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ