Στην ΑΕΚ ο Γιαννιώτας! -Πήρε την ελευθέρας του από τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Στην ΑΕΚ ο Γιαννιώτας! -Πήρε την ελευθέρας του από τον Ολυμπιακό

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας Ελληνας διεθνής σε νεαρή ηλικία, πάντα ενδιαφέρει το project της ΑΕΚ.

Ετσι, οι πρωταθλητές δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη όταν ο Γιάννης Γιαννιώτας έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό! Με διαδικασίες... εξπρές οι δύο πλευρές έφτασαν σε κατ' αρχήν συμφωνία και απομένει να ρυθμιστούν οι τελικές (αλλά πολλές φορές καθοριστικές) λεπτομέρειες για να επιβεβαιωθεί η μεταγραφή και από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Γιαννιώτας αγωνίζεται στη θέση που «πονάει» η ΑΕΚ, δηλαδή αυτή που περιφερειακού επιθετικού που παίζει «στη γραμμή». Είναι 25 ετών (ημ. γεν. 29/3/1993), κατάγεται από το Νεοχώρι Χαλκιδικής και έκανε ντεμπούτο με τον Αρη στη Super League σε ηλικία μόλις 18 ετών. Μετά από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ (2013-2015) αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με τετραετές συμβόλαιο, όμως ποτέ δεν πήρε ευκαιρίες.

Παραχωρήθηκε δανεικός στον ΑΠΟΕΛ από τον Ιανουάριο του 2016 έως τον Μάιο του 2017 (60 συμ., 13 γκολ, 7 ασίστ) και στη συνέχεια στη Βαγιαδολίδ για τη σεζόν 2017/18 (25 συμ., 2 γκολ στην Β΄ Ισπανίας). Αν και ήταν δεσμευμένος έως το καλοκαίρι του 2019 στον Ολυμπιακό, η συμμετοχή του περιορίστηκε σε 21 λεπτά σ΄ ένα ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά τον Οκτώβριο του 2015.

Έχει 9 συμμετοχές και 2 γκολ με την Εθνική, στην οποία έκανε ντεμπούτο στις 29 Μαρτίου 2015 εναντίον της Ουγγαρίας (0-0) στη Βουδαπέστη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ γιαννιωτας μεταγραφή Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ