Διέλυσαν το πρόσωπο συμμαθητή τους με σιδηρογροθιά! - iefimerida.gr

Διέλυσαν το πρόσωπο συμμαθητή τους με σιδηρογροθιά!

ενδοσχολική βία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάφου, από το πρωτοφανές περιστατικό ενδοσχολικής βίας, κατά το οποίο μία ομάδα μαθητών γρονθοκόπησε δίχως έλεος έναν συμμαθητή τους στο πρόσωπο, με σιδηρογροθιά!

Το περιστατικό συνέβη σε Γυμνάσιο της περιοχής, και δύο 15χρονοι, προκάλεσαν πολλά τραύματα στο πρόσωπο του 14χρονου ομογενούς, ο οποίος αυτήν την στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και αναμένεται να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στο πρόσωπο.

Επίσης σύμφωνα με την δήλωση του Επαρχιακού Επιθεωρητή του Υπουργείου Παιδείας στην Πάφο, τα κρούσματα βίας στα σχολεία ολοένα και αυξάνονται.

Όπως δημοσιεύει το pafospress.com, οι μαθητές ήταν καλά προετοιμασμένοι γι' αυτό που επρόκειτο να διαπράξουν. Είχαν εξοπλιστεί με την σιδηρογροθιά, και συνάντησαν με τον μαθητή μέσα σε σχολική αίθουσα. Αρχικά ωστόσο η αψιμαχία ήταν μόνο στα λόγια.

Ο 14χρονος τούς φώναξε ότι «είναι ικανός να τους πλακώσει και τους δύο, άμα χρειαστεί», και αυτοί, προφανώς, λόγω θιγμένου εγωισμού, τον έσυραν από την τάξη μέχρι την αυλή του σχολείου. Εκεί, μάρτυρες ανέφεραν ότι τον έσπρωξαν βίαια σε σιδερένιο κάγκελο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να σωριαστεί στο έδαφος. Τότε, οι δύο νεαροί γονάτισαν από πάνω του και τον τσάκισαν στις κλοτσιές και τις μπουνιές, μπροστά στα έντρομα μάτια των συμμαθητών του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ