Τι λένε οι γιατροί για τη συμπεριφορά της έγκλειστης στο Δαφνί ηθοποιού Τριανταφύλλης Μπουτεράκου - iefimerida.gr

Τι λένε οι γιατροί για τη συμπεριφορά της έγκλειστης στο Δαφνί ηθοποιού Τριανταφύλλης Μπουτεράκου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγκλειστη από το Δεκαπενταύγουστο στο Δαφνί είναι η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου.

Όπως ξεκαθάρισε η ίδια η ηθοποιός νοσηλεύεται με τη θέλησή της έπειτα από κάποια περίεργα γεγονότα που, όπως καταγγέλλει, συνέβησαν με την οικογένειά της ανήμερα της γιορτής της Παναγίας.

Η ηθοποίος ενέπλεξε και τους γονείς τους στην ιστορία που αφηγήθηκε για τον εγκλεισμό της στο Δαφνί, με τον πατέρα της να δηλώνει στην Espresso: «Δεν θα μπορούσα να σας διευκολύνω στο θέμα αυτό. Θα μπορώ να μιλήσω ύστερα από μερικές ημέρες, όταν γνωρίζω όλο το θέμα λεπτομερώς».

Τι λένε οι γιατροί για τη συμπεριφορά της έγκλειστης στο Δαφνί ηθοποιού Τριανταφύλλης Μπουτεράκου | iefimerida.gr 0

Ένας από τους θεράποντες ιατρούς της στην ψυχιατρική κλινική, δήλωσε: «Η Τριαντάφυλλη είναι πολύ διακριτική ασθενής, μένει με τη θέλησή της έγκλειστη και έχει διάθεση να βοηθηθεί. Οφείλουμε όλοι να σκύψουμε πάνω της και να της λύσουμε όποια προβλήματα προκύψουν».

Μάλιστα, η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, από την Τρίτη νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι μιας και τραυματίστηκε λίγες ώρες πριν τον εγκλεισμό της στο Δαφνί.

Να σημειωθεί ότι η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου είχε νοσηλευετεί και στο παρελθόν σε ψυχιατρικό ίδρυμα, στο Δρομοκαΐτειο, από όπου είχε, μάλιστα, αποδράσει.

Στα τέλη Οκτωβρίου του 2016, η νεαρή ηθοποιός εξαφανίστηκε από το ίδρυμα όπου νοσηλευόταν. Η ίδια τότε υποστήριζε ότι το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο, στο οποίο την έκλεισαν οι γονείς της επειδή δεν ήθελαν να της αφήσουν την περιουσία τους.

Τι λένε οι γιατροί για τη συμπεριφορά της έγκλειστης στο Δαφνί ηθοποιού Τριανταφύλλης Μπουτεράκου | iefimerida.gr 1

«Ειδοποίησε κάποιον να με σώσει! Πήδηξα από τα κάγκελα του Δρομοκαΐτειου, όπου ήμουν κλεισμένη για μια μέρα επειδή μου επιτέθηκαν οι άλλες τρόφιμες. Είμαι μια χαρά, απλά οι δικοί μου με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου», είχε πει η ηθοποιός στον Σπύρο Μπιμπίλα στον οποίο είχε τηλεφωνήσει με το που το έσκασε από το ίδρυμα.

Ο πατέρας της πάντως, περιέγραφε τότε μια διαφορετική ιστορία.

Μιλώντας στην Espresso, ο πατέρας της είχε πει πως η κόρη του βρίσκεται σε κρίση και χρειάζεται να πάρει επειγόντως τα φάρμακά της.

«Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακα της. Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Τριανταφύλλη», δηλώνει ο πατέρας της.

Τι λένε οι γιατροί για τη συμπεριφορά της έγκλειστης στο Δαφνί ηθοποιού Τριανταφύλλης Μπουτεράκου | iefimerida.gr 2
Τι λένε οι γιατροί για τη συμπεριφορά της έγκλειστης στο Δαφνί ηθοποιού Τριανταφύλλης Μπουτεράκου | iefimerida.gr 3
Τι λένε οι γιατροί για τη συμπεριφορά της έγκλειστης στο Δαφνί ηθοποιού Τριανταφύλλης Μπουτεράκου | iefimerida.gr 4
Τι λένε οι γιατροί για τη συμπεριφορά της έγκλειστης στο Δαφνί ηθοποιού Τριανταφύλλης Μπουτεράκου | iefimerida.gr 5
Τι λένε οι γιατροί για τη συμπεριφορά της έγκλειστης στο Δαφνί ηθοποιού Τριανταφύλλης Μπουτεράκου | iefimerida.gr 6
Τι λένε οι γιατροί για τη συμπεριφορά της έγκλειστης στο Δαφνί ηθοποιού Τριανταφύλλης Μπουτεράκου | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ