Η λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ ποζάρει για εξώφυλλο περιοδικού -Με κόκκινο φόρεμα, αγκαλιά με παίκτη του ράγκμπι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ ποζάρει για εξώφυλλο περιοδικού -Με κόκκινο φόρεμα, αγκαλιά με παίκτη του ράγκμπι [εικόνες]

Η Λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ /Φωτογραφία: AP/Joel C Ryan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ απασχολεί συχνά τον Τύπο με τις περιπέτειές της.

Η 23χρονη είναι μέλος της Βρετανικής υψηλής κοινωνίας και τρίτη ξαδέλφη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του Χάρι. Η νεαρή γαλαζοαίματη είναι μοντέλο και influencer, ωστόσο, δεν ήταν καλεσμένη στον βασιλικό γάμο της χρονιάς.

Έχει περπατήσει σε πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας, όπως των Dolce & Gabbana και Dior. Απασχολεί συχνά τα tabloids με την προσωπική της ζωή, καθώς δεν διστάζει να σπάσει το πρωτόκολλο και να προκαλέσει.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός την είχε συλλάβει να κάνει ηλιοθεραπεία topless στις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ίμπιζα.

Είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας και αυτή την φορά ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Tatler για το τεύχος Οκτωβρίου.

Δείτε το εξώφυλλο και την φωτογράφιση της Αμέλια Γουίνδσορ στο περιοδικό Tatler στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ