Φουντώνουν οι φήμες ότι ο Τραμπ κυκλοφορεί με κλώνο της Μελάνια -Η ψεύτικη μύτη και τα μεγάλα γυαλιά [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Φουντώνουν οι φήμες ότι ο Τραμπ κυκλοφορεί με κλώνο της Μελάνια -Η ψεύτικη μύτη και τα μεγάλα γυαλιά [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι θεωρίες συνωμοσίας που λένε ότι η Μελάνια Τραμπ έχει σωσία και η οποία την αντικαθιστά σε ορισμένες περιπτώσεις, αναζωπυρώθηκαν και πάλι, μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της με τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ στο Κολόμπους του Οχάιο, στις 24 Αυγούστου, τα ρούχα και τα μαλλιά της Πρώτης Κυρίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής για τον πιο περίεργο λόγο.

Η 48χρονη Μελάνια φορούσε ένα μονόχρωμο σύνολο με μια μαύρη μπλούζα με λευκό πουά και γυαλιά ηλίου.

Αλλά οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που πιστεύουν σε αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας, είναι πεπεισμένοι ότι δεν ήταν η Μελάνια.

«Το χρώμα των μαλλιών και η χωρίστρα είναι λάθος, η μπλούζα λάθος, ο γιακάς του σακακιού λάθος, το λογότυπο στα γυαλιά ηλίου λείπει και από τις δύο πλευρές... σίγουρα δεν είναι αυτή» έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Άλλοι ανέλυσαν ολόκληρη την εμφάνισή της, από την στάση του σώματός της, το βάρος της, με κάποιους να λένε πως το πρόσωπο που φαίνεται στο βίντεο είναι τουλάχιστον 20 κιλά βαρύτερο από την Πρώτη Κυρία.

«Τι συμβαίνει με την ψεύτικη Μελάνια στο ταξίδι των Τραμπ στο Οχάιο χθες;» έγραψε ένας χρήστης. «Ο @ItIsIMac το έπιασε πρώτος. Δεν ξέρω ποιος το έγραψε πρώτος αλλά αυτή με το πουά πουκάμισο στο Κολόμπους δεν είναι η Μελάνια».

What's with the fake Melania on Trump's trip to Ohio yesterday? @ItIsIMack caught it first. I don't know who that is in the polka-dot top, but it sure ain't her, at Andrews or at Columbus. MSM claiming it is. #BodyDouble #FakeMelania #Columbus #Ohio @maddow @Lawrence pic.twitter.com/5AKZNEuPXR

Η Πρώτη Κυρία έχει επίσης ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά της, επομένως ήταν λογικό κάποιοι να υποθέσουν ότι δεν ήταν αυτή, γιατί η γυναίκα στο βίντεο είχε σαφώς πιο σκούρα μαλλιά. Άλλοι πρόσθεσαν πως αν η ψεύτικη Μελάνια – που επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο παίδων εκείνη την ημέρα – ήθελε να το κάνει σωστά, θα έπρεπε να αποφύγει την έντονη χειραψία, κάτι που είναι προφανώς ασύνηθες για την Μελάνια.

Τον περασμένο Οκτώβριο, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκαναν πάλι λόγο για κλώνο της Μελάνια. Τότε, ο Τραμπ απευθυνόμενος στα μέσα μαζικής ενημεωσης σχετικά με την ανακούφιση των πληγέντων από τους τυφώνες στο Πουέρτο Ρίκο, έδειξε προς την Μελάνια, που φορούσε τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της, και που στεκόταν πίσω από τον άντρα της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Τραμπ είπε πως «η γυναίκα είναι κάπου εδώ» ενώ εκείνη στεκόταν ακριβώς δίπλα του.

You decide. #FakeMelania pic.twitter.com/VOopoe1WO5

Οι συνωμοσιολόγοι βασίζουν τη θεωρία τους στο γεγονός ότι η Μελάνια στο πλάνο, δεν δείχενι καθόλου με την κανονική Πρώτη Κυρία, αμφισβητώντας συγκεκριμένα το σχήμα της μύτης της.

Η θεωρία ξεκίνησε με μια δημοσίευση στο Facebook από τον Andrea Wagner Barton, η οποία μοιράστηκε πάνω από 100.000 φορές.

The #FakeMelania pics keep coming
You know what?..I hope she left him ages ago and he’s desperately trying to pretend she’s still there supporting him while she’s somewhere drunk on mucky mojitos firing a gun at the tv every time he comes on #teamMelania pic.twitter.com/YBFCkVSIgG

Όσο γρήγορα εξαπλώθηκε η θεωρία συνωμοσίας άλλο τόσο και τα ξεκαρδιστικά μιμίδια για την Μελάνια. Οι όροι αναζήτησης «Η κλώνος της Μελάνια» και «ψεύτικη Μελάνια» εμφανίζονται στο Google από τότε που άρχισε να κυκλοφορεί η συγκεκριμένη θεωρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ