Η Σερένα Γουίλιαμς τρόλαρε το French Open: Της απαγόρευσαν να πάει με catsuit και εκείνη έπαιξε με φούστα μπαλαρίνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σερένα Γουίλιαμς τρόλαρε το French Open: Της απαγόρευσαν να πάει με catsuit και εκείνη έπαιξε με φούστα μπαλαρίνας [εικόνες]

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σερένα Γουίλιαμς. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η στολή που φορά η Σερένα Γουίλιαμς σε κάθε αγώνα τένις είναι συχνά θέμα συζήτησης και η ίδια φρόντισε να μην απογοητεύσει τους χιλιάδες θαυμαστές της ακόμη και στην τελευταία της εμφάνιση στο US Open της Δευτέρας.

Με μαύρη τουτού και κορμάκι με έναν ώμο, εμφανίστηκε στο στάδιο η Σερένα Γουίλιαμς
Άφωνους τους άφησε όλους η Σερένα με την ενδυματολογική της επιλογή

Η 36χρονη κέρδισε την Μάγκντα Λινέτ από την Πολωνία στο πρώτο της σλαμ στην πατρίδα της αφότου έγινε μητέρα.


Αλλά αφότου οι διοργανωτές του French Open απέκλεισαν την επανάληψη της μαύρης catsuit που φορούσε φέτος στο Παρίσι, όλα τα βλέμματα είχαν στραφεί στο να δουν τι θα φορούσε η πρωταθλήτρια του τένις.

Και δεν τους απογοήτευσε.

Η Γουίλιαμς μπήκε στο στάδιο Arthur Ashe φορώντας ένα μπουφάν αξίας 900 δολαρίων με λευκές ραφές και από κάτω μια στολή σε μαύρο και καφέ χρώμα με έναν ώμο και μαύρη τουτού αξίας 500 δολαρίων. «Είναι εύκολο να παίξεις με αυτή την στολή» είπε σε συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.


«Είναι αεροδυναμικό με τον έναν ώμο ελεύθερο. Είναι πολύ καλό. Ναι, ήταν εύκολο να παίξω με τουτού γιατί είχα προπονηθεί πιο πριν με αυτήν».

Ενδυματολογικός κώδικας
Το φόρεμα, σχεδιασμένο από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Louis Vuitton, Βέρτζιν Άμπλοχ, ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο χώρο της μόδας, για την Nike, ήταν το αποκορύφωμα μιας τέλειας εκστρατείας δημοσίων σχέσεων την περασμένη εβδομάδα, για τον χορηγό των ρούχων της Γουίλιαμς.

Πρώτα, ήταν η διαμάχη που προέκυψε σχετικά με την μαύρη Nike στολή που φορούσε η Γουίλιαμς στο Roland Garros, που ώθησε τους διοργανωτές να εισάγουν έναν ενδυματολογικό κώδικά για πρώτη φορά για τους αγώνες στο Παρίσι από τον επόμενο χρόνο.

Η στολή της Σερένα που ανάγκασε τους διοργανωτές του French Open να θέσουν ενδυματολογικούς κανόνες



Και στη συνέχεια, ακολούθησε η έξυπνη χρονικά διαφήμιση της Nike, που δείχνει την Σερένα να προπονείται με τον πατέρα της και πρώην προπονητή της, Ρίτσαρντ Γουίλιαμς, όταν ήταν 9 ετών. Ο πατέρας της, της λέει να προσποιηθεί ότι είναι στο US Open. Η συγκεκριμένη διαφήμιση έχει ήδη 5 εκατομμύρια προβολές.

It’s only a crazy dream until you do it. #justdoit @serenawilliams pic.twitter.com/8XUuJwBbXw


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ