Προκαταρκτική εξέταση στην Εισαγγελία, για υπαλλήλους Πολεοδομίας - iefimerida.gr

Προκαταρκτική εξέταση στην Εισαγγελία, για υπαλλήλους Πολεοδομίας

ΕΛ.ΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών υποβλήθηκε δικογραφία προκαταρκτικής εξέτασης, για την έρευνα που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο, σχετικά με τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών υπαλλήλων της Πολεοδομίας.

Η έρευνα έγινε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με το Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας και το πόρισμα της παραδόθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. «η προκαταρκτική αφορούσε υπαλλήλους της Διεύθυνσης Πολεοδομίας Ανατολικού Τομέα, πρώην Νομαρχίας Αθηνών, της Πολεοδομίας του Δήμου Αθηνών, και των Πολεοδομιών Βορείου και Νοτίου Τομέα Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Αττικής, καθώς και τον προσδιορισμό του ύψους της ζημιάς που υπέστη το Δημόσιο από την αδικαιολόγητη μη σύνταξη εκθέσεων αυτοψίας και χρηματικών καταλόγων και τη μη επαναβεβαίωση προστίμων αυθαιρέτων, από τις Υπηρεσίες αυτές, κατά το χρονικό διάστημα από 1η Απριλίου 2004 έως τις 31 Μαρτίου 2009»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ