Η Καίτη Γαρμπή μάγεψε το κοινό της σε μία μοναδική συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Καίτη Γαρμπή μάγεψε το κοινό της σε μία μοναδική συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ακόμη φορά μάγεψε το κοινό της η Καίτη Γαρμπή, ερμηνεύοντας αξέχαστες επιτυχίες, σε μία μοναδική συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου, το βράδυ της Δευτέρας.

Πλαισιωμένη από τους μουσικούς της, η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε κομμάτια από τον πρόσφατο δίσκο της «Σπάσε Τους Δείκτες» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και τραγούδια από την 30χρονη πορεία της που έχει αγαπήσει ο κόσμος, όπως τα «Ιεροσυλία», «Ένταλμα Συλλήψεως», «Το Τζίνι», «Χαμένα», «Δώρο Θεού», «Το Λάθος Μου» και άλλα, καθώς και το «Ελλάδα Χώρα Του Φωτός» με το οποίο κατέκτησε την 9η θέση στην Eurovision πριν από 25 χρόνια.

Η Καίτη Γαρμπή μάγεψε το κοινό της σε μία μοναδική συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Από το ρεπερτόριο, που επιμελήθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, δεν έλειψαν αξέχαστα λαϊκά τραγούδια που φέρουν την υπογραφή δημιουργών όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Απόστολος Καλδάρας και Γιάννης Σπανός, ενώ η Καίτη έκανε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα ερμηνεύοντας μερικά από τα πιο γνωστά κομμάτια του.

Η Καίτη Γαρμπή μάγεψε το κοινό της σε μία μοναδική συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το κοινό, που είχε γεμίσει το χώρο του θεάτρου, δεν σταμάτησε να τραγουδά και να χειροκροτεί θερμά την τραγουδίστρια, η οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του, τονίζοντας πως αυτή τη βραδιά θα τη θυμάται για πάντα!

Η Καίτη Γαρμπή μάγεψε το κοινό της σε μία μοναδική συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η Καίτη ευχαρίστησε τους θαυμαστές μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στο instagram

«Η χτεσινή βραδιά στο Κηποθέατρο Παπάγου ηταν μαγική και θα μου μείνει αξέχαστη!
Σας ευχαριστώ για τη δύναμη, την αγάπη και την ενέργεια που μου στέλνατε όση ώρα τραγουδούσα και σας έστελνα πίσω μέχρι και το τελευταίο διάζωμα εκεί πάνω την ψυχή μου... Όσο για την καρδιά μου, αυτή ακόμα είναι εκεί... Στο Κηποθέατρο...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η χτεσινή βραδιά στο κηποθέατρο Παπάγου ηταν μαγική και θα μου μείνει αξέχαστη! Σας ευχαριστώ για τη δύναμη, την αγάπη και την ενέργεια που μου στέλνατε όση ώρα τραγουδούσα και σας έστελνα πίσω μέχρι και το τελευταίο διάζωμα εκεί πάνω την ψυχή μου... Οσο για την καρδιά μου, αυτή ακόμα είναι εκεί... Στο κηποθέατρο...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaiti! (@kaitigarbi) στις 28 Αύγ, 2018 στις 9:46 πμ PDT

Η Καίτη Γαρμπή μάγεψε το κοινό της σε μία μοναδική συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ