Χολωμένος ο Κοντονής -Τι του πρότεινε ο Τσίπρας και αρνήθηκε - iefimerida.gr

Χολωμένος ο Κοντονής -Τι του πρότεινε ο Τσίπρας και αρνήθηκε

Σταύρος Κοντονής /Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χολωμένος εμφανίζεται ο Σταύρος Κοντονής, αφού με τον ανασχηματισμό είδε την πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο κ. Κοντονής, μετά τον ανασχηματισμό εμφανίζεται ιδιαίτερα πειραγμένος. Την ενόχλησή του την έδειξε και στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος προκειμένου να του χρυσώσει το χάπι του πρότεινε τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Ο κ. Κοντονής αρνήθηκε.

Γιατί όμως ο πρωθυπουργός τον απέπεμψε από την κυβέρνηση;

Αν και αυτό που συζητείται είναι ότι ο κ. Κοντονής πλήρωσε την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο λόγος είναι πολύ διαφορετικός.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, τον πρώην υπ. Δικαιοσύνης, ουσιαστικά, δεν τον ήθελε κανείς μέσα στην κυβέρνηση. Καταρχάς είχε κακές σχέσεις με τον αναπληρωτή υπουργό του, αρμόδιο για θέματα Διαφθοράς, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Δεν ήταν όμως ο μόνος. Οι πληροφορίες θέλουν σχεδόν το σύνολο των υπουργών να εκφράζονται αρνητικά για τον κ. Κοντονή. Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο πρώην υπουργός πλήρωσε τον υπερφίαλο χαρακτήρα του. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, που πολλοί τον αποκαλούσαν, πίσω από την πλάτη του, «Κόντε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ